2012-12-07 01:41:05
Φωτογραφία για Έσπασαν για πέμπτη φορά τους λογαριασμούς της Νικολούλη στο Facebook
Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά πέντε φορές έχει πέσει θύμα… διαρρηκτών, η Αγγελική Νικολούλη. Τουλάχιστον αυτή τη φορά η «διάρρηξη» έγινε μπρος στα μάτια της και την άφησε… speechless.

Και σκεφτείτε ότι η γνωστή δημοσιογράφος έχει δει πολλά στην πολύχρονη πορεία της και λίγα είναι αυτά που μπορούν να της προκαλέσουν έκπληξη. Η «Αυτοψία» όμως, που έκανε ο Αντώνης Σρόιτερ στον κόσμο των χάκερ και προβληθηκε απόψε το βράδυ, έριξε πολύ… φως στο τούνελ του διαδικτύου και στο κατά πόσο είμαστε ασφαλείς στη διαχείριση στοιχείων μέσω αυτού.

Ο Αντώνης Σρόιτερ συνομιλεί με χάκερ, οι οποίοι εξηγούν τους λόγους για τους οποίους παρεμβαίνουν στο διαδίκτυο και τον τρόπο με τον οποίο το πραγματοποιούν. Πώς κατορθώνουν και σπάνε προσωπικούς λογαριασμούς στο Facebook και στο Twitter αποκτώντας προσωπικά δεδομένα και πως πληρώνονται; Με ποιο τρόπο γίνεται η κατασκοπεία μεταξύ μεγάλων εταιρειών;


Έτσι, μπροστά στην κάμερα της εκπομπής, αλλά και μπροστά στην ίδια την Αγγελική Νικολούλη σπάνε το λογαριασμό της στο facebook και αποδεικνύουν ότι μπορούν να της «κλέψουν» όλα τα προσωπικά στοιχεία της. Να σημειώσουμε ότι έως τώρα, χάκερ είχαν «διαρρήξει» το λογαριασμό της γνωστής δημοσιογράφου στο social media κι άλλες τέσσερις φορές. Η πέμπτη όμως, γίνεται μπροστά της και την αφήνει speechless!

Οι χάκερ όμως, δεν σταματούν εκεί, αλλά εισβάλλουν και στα αρχεία του Παντείου Πανεπιστημίου, αποδεικνύοντας ότι μπορούν να αλλάξουν τους βαθμούς των σπουδαστών. Κι όλα αυτά, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου Γρηγόρη Τσάλτα που αντιλαμβάνεται ότι ακόμα και η Ανώτατη Σχολή είναι εύκολος στόχος. Άναυδη όμως, μένει και η Γενική Γραμματέας Ισότητας Ζέτα Μακρή που βλέπει πως οι χάκερ εισβάλλουν με ευκολία στα άδυτα των υπουργείων και άλλων δημόσιων υπηρεσιών!

Πηγή: newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ