2012-12-07 14:00:53
Φωτογραφία για «ΒΛΕΠΕΙ»... ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ Ο  ΓΙΟΥΡΙΣΙΤΣ
Μπορεί ακόμη να υπάρχει αρκετός δρόμος στο Challenge Cup, ωστόσο ο Μίλαν Γιούρισιτς, δήλωσε στη Sportday πως ο Ολυμπιακός έχει την ικανότητα να κάνει μία σπουδαία χρονιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» την επόμενη εβδομάδα δίνουν τη ρεβάνς με την Λέφσκι Σόφιας, αναμέτρηση που ο Σέρβος κεντρικός χαρακτήρισε δύσκολη, λόγω των πολλών φίλων που θα υπάρχουν στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στην Sportday:

Για τη δεύτερη αναμέτρηση με τη Λέφσκι:

«Η ρεβάνς θα είναι πολύ δύσκολη για μας. Θα υπάρχουν περίπου 5.000 οπαδοί και αυτό θα βοηθήσει σημαντικά τη Λέφσκι. Αλλά αν εμείς παίξουμε όπως έχουμε μάθει, δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα».

Για το που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός:

«Όταν είδα για πρώτη φορά τους συμπαίκτες μου, ήμουν σίγουρος ότι θα έχουμε μια σπουδαία χρονιά. Είναι φυσιολογικό για μια ομάδα να χάνει κάποια σετ, μια και έτσι είναι ο αθλητισμός. Αλλά εμείς δεν πτοούμαστε καθόλου και συνεχίζουμε. Ελπίζω να μη γνωρίζουμε καμία ήττα μέχρι τους "4" του θεσμού. Μπορούμε να φτάσουμε έως εκεί», επισήμανε ο Γιούρισιτς.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Μίλωνα:

«Ίσως είναι μια ευκαιρία για να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες και να ξεκουραστούν κάποιοι άλλοι. Δεν εννοώ μ' αυτό ότι ο Μίλων είναι κακή ομάδα, αλλά αυτή την περίοδο δεν έχει ρυθμό», κατέληξε ο κεντρικός του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ