2012-12-07 13:58:37
Φωτογραφία για Χρυσή Αυγή-«Αλλοδαποί κακοποιοί με πλήρη εξάρτηση μάχης, αλεξίσφαιρα γιλέκα και καλάσνικοφ έχουν μετατρέψει τη χώρα σε «zougla».
Η Χρυσή Αυγή μετά και το σημερινό επεισόδια,που θύμα ειχε και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο (για αυτό και ο τίτλος zougla) προτείνει στην ΕΛ.ΑΣ. και στην κυβέρνηση να θεσμοθετηθούν σκληρότερα κατασταλτικά μέτρα για την αντιμετώπιση των «συμμοριών με τα καλάσνικοφ» καθώς και να εξοπλιστούν οι αστυνομικοί με βαρύτερο οπλισμό.

 Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Αλλοδαποί κακοποιοί με πλήρη εξάρτηση μάχης, αλεξίσφαιρα γιλέκα και καλάσνικοφ έχουν μετατρέψει τη χώρα σε «ζούγκλα». Αυτή η εισαγόμενη μορφή οργανωμένου εγκλήματος συνιστά ασύμμετρη απειλή και η αντιμετώπισή της απαιτεί σκληρά κατασταλτικά μέτρα και νέο, βαρύ οπλισμό για την ελληνική αστυνομία. Οι κυβερνητικές εξαγγελίες, που ακούγονται εδώ και μήνες, περί δημιουργίας νέων αστυνομικών μονάδων για την αντιμετώπιση των «ληστών με τα καλάσνικοφ» αποδεικνύονται και αυτές παραμύθια. Η κυβέρνηση παρακολουθεί ανίκανη και με ανοικτό το στόμα μία δράκα αλλοδαπών κακοποιών να καταστρέφει την κοινωνική ειρήνη ενός ολόκληρου κράτους».
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ