2012-12-07 15:45:01
Φωτογραφία για «Βεντέτα» ΚΚΕ με Χρυσή Αυγή για αλλοδαπούς εμπόρους στην Κρήτη
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Κρήτη η πρόταση της Χρυσής Αυγής να ζητήσει στοιχεία για τους αλλοδαπούς που διατηρούν καταστήματα και δραστηριοποιούνται εμπορικά στη Κρήτη. Η δημοτική παράταξη της λαϊκής συσπείρωσης του ΚΚΕ, κατηγορεί με επιστολή της τη Χρυσή Αυγή για θρασύτητα και δουλικότητα του συστήματος και των μεγάλων συμφερόντων και χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς για τη Χρυσή Αυγή.

Όπως αναφέρει το prismanews.gr, σε απάντηση του εγγράφου που κατατέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης και το οποίο έχει κοινοποιηθεί σε όλους τους δήμους του νησιού, με το οποίο η Χρυσή Αυγή ζητά να ενημερωθεί για τον ακριβή αριθμό των αλλοδαπών που έχουν ζητήσει άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να ανοίξουν καταστήματα ή να στήσουν πάγκους στις αγορές της Κρήτης, καθώς και τις χώρες προέλευσής τους, η λαϊκή συσπείρωση πέρασε στην ... αντεπίθεση.


Με επιστολή της, η δημοτική παράταξη επισημαίνει:

"Το φασιστικό θρασύδειλο μόρφωμα της Χρυσής Αυγής υπηρετώντας με απίστευτη θρασύτητα και δουλικότητα το σύστημα και τα μεγάλα συμφέροντα που εξαθλιώνουν το λαό, τα βάζει με τα θύματα και γλείφει τους θύτες. Στοχοποιούν τους εργαζόμενους μετανάστες και την ίδια στιγμή με τα δουλεμπορικά τους γραφεία τροφοδοτούν τους μεγαλοεπιχειρηματίες με ντόπιους εξαθλιωμένους εργαζόμενους των 15 ευρώ. Γάντι δηλαδή στην επιδίωξη της πλουτοκρατίας, της ΕΕ και του πολιτικού συστήματος να γενικεύσουν και στους Έλληνες την εργασιακή γαλέρα.

Με την ίδια δουλικότητα και θρασύτητα υπηρετούν την απελευθερωμένη αγορά των LIDL, ΜΑΚΡΟ, CARREFURE ντόπιων και ξένων, την άγρια κρατική φοροληστεία των μικρών επαγγελματιών που οδηγούν στο κλείσιμο των μικρομάγαζων και στοχοποιούν, ως βολικά θύματα, τους ήδη εξαθλιωμένους μετανάστες. Την ίδια στιγμή, με τους μπράβους της νύχτας και τα άλλα κοινωνικά αποβράσματα που στρατολογούν, επιχειρούν, όπου μπορούν να τσακίσουν κάθε φωνή ταξικής αντίστασης και πάλης με ιδιαίτερη μανία απέναντι στους κομμουνιστές. Φιλοδοξούν να γίνουν «η σιδερένια γροθιά του συστήματος», που θα επιβάλλει ως συνέχεια της επίσημης κρατικής βίας, τον απόλυτο σκασμό. Έτσι που να σε οδηγούν στην πείνα και την εξαθλίωση και να μην μπορείς ούτε να μιλήσεις, ούτε να διαμαρτυρηθείς.

Η «ευαισθησία» που δείχνει η κυβέρνηση και ο επίσημος κρατικός μηχανισμός, να τους τροφοδοτεί με «στοιχεία» για την άθλια προπαγάνδα τους, την ώρα που μέσα στη βουλή συνεχώς αναβάλλονται επίκαιρες ερωτήσεις του ΚΚΕ, για απολύσεις και άλλα θεμελιώδη εργασιακά δικαιώματα είναι ομολογία συνενοχής. Απαιτούμε κανένα απολύτως στοιχείο και με οποιαδήποτε δικαιολογία να μην δοθεί από το Δήμο Ρεθύμνης, που να διευκολύνει την εμετική αντεργατική αντιλαϊκή προπαγάνδα της Χρυσής Αυγής.

Ο κρητικός λαός και η νεολαία δεν ξεχνούν τις προδοσίες των ιδεολογικών προγόνων της Χρυσής Αυγής στο πλευρό του χιτλεροφασισμού. Των καταδοτών, των γερμανοτσολιάδων, των ταγματασφαλιτών. Όσο κι αν τους θρέφει το καπιταλιστικό σύστημα που υπηρετούν, δεν ξεχνά το ολοκαύτωμα των Ανωγείων, της Βιάνου, της Κανδάνου. Θα τους απομονώσει όπως ήδη κάνουν οι υγειονομικοί της Μυτιλήνης, έκαναν οι εργάτες της ΑΓΝΟ, του Παπουτσάνη, οι μαθητές σε πολλά σχολειά.

Και θα τους απομονώσει όχι για να δεχθεί τον άλλο τρόπο της σφαγής αλλά για να απαλλαγεί από κάθε σφαγή των δικαιωμάτων του".
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ