2012-12-07 18:18:02
Φωτογραφία για ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ : ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ... Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ
Ο Νίκος Καρούλιας μίλησε για τον Παναθηναϊκό του Λονδίνου, αλλά και το ντέρμπι αναφέροντας πως... «Δεν το συζητάω ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί»!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον "Sentra 103.3":

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Στο πρώτο ημίχρονο, η εικόνα ήταν όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει ο Παναθηναϊκός τελευταία, από την στιγμή που έτσι ήταν και η τακτική που ήθελε να ακολουθήσει ο Χουάν δηλαδή κλειστά και αν του βγει κάποια αντεπίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο αυτό το μισάωρο ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και μπορώ να πω ότι σε κάποιες στιγμές ενθουσιάστηκα, με κάποιες γρήγορες πάσες και με την κατοχή της μπάλας. Η ηρεμία, οι κάθετες πάσες αυτό το εικοσάλεπτο είναι που πρέπει να πατήσει η ομάδα για να αλλάξει άρδην η εικόνα του Παναθηναϊκού.

Για τον Ρότσα και την απόδοση του Παναθηναϊκού: «Ήδη φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο είχε μία καλή εμφάνιση η ομάδα σύμφωνα πάντα με την εικόνα που βλέπαμε μέχρι τώρα
. Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει αυτή την αλλαγή σε όλα τα παιχνίδια με τον Χουάν στον πάγκο εκτός από αυτό κόντρα στον Πλατανιά. Χθες ήταν ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι μπορεί να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο αυτό οφείλεται στο Χουάν κατά βάση. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις. Ήταν η καλύτερη περίπτωση ξέρει την ομάδα και τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Προσωπικά η απόδοση σε αυτό το ημίωρο μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε».

Για τις άμεσες διορθώσεις που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός: «Για να φτάσεις κάπου πρέπει να βελτιώσεις κάποια πράγματα, η ομάδα μέχρι τώρα δεν είχε τίποτα… όμως φαίνεται ότι σιγά-σιγά βελτιώνεται . Πρώτα από όλα να ξεκινήσουμε από την άμυνα η οποία «τρώει» αστεία γκολ. Δεν μπορεί να θέλεις να φτάσεις σε τέτοιες επιτυχίες και να δέχεσαι τέτοιου είδους τέρματα. Για παράδειγμα, με το που κάνει το κακό κοντρόλ ο Τοτσέ, δεν μπορεί να περνάει τόσο εύκολα μία κάθετη πάσα και να μας «ξεχαρβαλώνει» την άμυνα, όπως και στο γκολ του Ντεφόε. Πάμε να βγούμε στην επίθεση και με το που χάνουμε την μπάλα… αυτό πρέπει να βελτιωθεί πάραυτα, από το παιχνίδι της Κυριακής. Επίσης στα στημένα φαίνεται ο ποδοσφαιριστής που έρχεται και δεν μαρκάρεται. Η βάση μίας ομάδας είναι η άμυνα, όλες οι επιτυχίες του Παναθηναϊκού ξεκινούσαν με το κρατήσουμε το μηδέν και ένα γκολ θα το βάλλεις. Εξάλλου ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα εξαιρετική στα στημένα και αυτό θα προκαλέσει πρόβλημα».

Για τα θετικά στοιχεία που είδε στο παιχνίδι με την Τότεναμ: «Πολύ θετικό μήνυμα έδωσε με την παρουσία του ο Σο. Επιπλέον εξαιρετική ήταν η απόδοση του Σπυρόπουλου και του Ζέκα».

Για το φαβορί στο ντέρμπι: «Δεν το συζητάω ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί. Και από πλευράς ποιότητας παικτών και από ομάδα. Είμαστε ρεαλιστές, μπορεί να είμαστε Παναθηναϊκοί αλλά δεν είμαστε τρελοί. Πάντως είναι ένα ντέρμπι και δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να στηριχτεί πάνω σε αυτό το μισάωρο και να χτίσει για την συνέχεια. Μία ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό δεν μπορείς να πεις ότι θα σε αφήσει πίσω και θα σου κόψει τα φτερά, όμως ενδεχόμενη νίκη θα δώσει στην ομάδα το σπρώξιμο που χρειάζεται για την συνέχεια».

Για τον Απόλλων: «Εμείς δεν ξεκινήσαμε για να κάνουμε το άλμα της ανόδου. Δεν έχουμε τα ονόματα του Βόλου, της Παναχαϊκής, της Λάρισας, η Καβάλα έχουμε καταφέρει να κάνουμε μία εξαιρετική ομάδα, με παίκτες που το θέλουν πολύ. Έχουμε τον Βοσνιάδη έναν πολύ καλό προπονητής βλέπεις βορειοελλαδίτης ο άνθρωπος (χαριτολογώντας), και έχουμε δεχτεί μόλις τρία γκολ αυτό που λέγαμε για την σημασία της άμυνας. Ακόμα και αν περάσουμε από την Λάρισα και πάλι μεταξύ μας θα μιλάμε για άνοδο. Χωρίς τον Βελλή πάντως και θέλω να το τονίσω αυτό δεν θα υπήρχε ο Απόλλωνας είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει αναγεννήσει την ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
κ. Νίκο Δένδια
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
κ. Νίκο Δένδια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ