2012-12-07 18:32:04
Φωτογραφία για Εργαζόμενοι ΕΦΕΤ: «Καταγγέλλουμε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης»
Με επιστολή του ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ κος Γιάννης Μίχας, ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΦΕΤ, ότι η προγραμματισμένη για την Τρίτη 11/12/2012 συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΦΕΤ αναβάλλεται με εντολή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κου Α. Τσαυτάρη.

Οι εργαζόμενοι στον ΕΦΕΤ, καταγγέλλουμε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κο Α. Τσαυτάρη γιατί:

1. Η ωμή παρέμβαση του Υπουργού στη λειτουργία του ΕΦΕΤ την κρίσιμη στιγμή του προγραμματισμού εντατικών ελέγχων κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και η μη- επιβολή προστίμων έχουν ένα μόνο στόχο: Να μείνει ανεξέλεγκτη η αγορά και απροστάτευτοι οι καταναλωτές.

2. Η αυθαίρετη κατάργηση του Διοικητικού Συμβουλίου με προφορική εντολή του Υπουργού, καταργεί τη θεσμική αυτοτέλεια του ΕΦΕΤ και υποδηλώνει την άμεση προσπάθεια καταστρατήγησης του επίσημου ελέγχου στις επιχειρήσεις τροφίμων.

• Γνωρίζει ο κος Υπουργός ότι το όργανο λήψης αποφάσεων του ΕΦΕΤ είναι το Διοικητικό του Συμβούλιο;

• Γνωρίζει ο κος Υπουργός ότι όλη η λειτουργία του ΕΦΕΤ και των εργαζομένων βασίζεται στη λήψη αποφάσεων του διοικητικού Συμβουλίου; • Γνωρίζει ο κος Υπουργός ότι ολόκληρο το ελεγκτικό έργο του ΕΦΕΤ εξαρτάται από τις αποφάσεις του διοικητικού Συμβουλίου;

Οι εργαζόμενοι στον ΕΦΕΤ είμαστε πεπεισμένοι ότι η εντολή του Υπουργού επενδύει στην στοχευμένη ανασφάλεια του καταναλωτή εξυπηρετώντας μικροκομματικά συμφέροντα.

www.markos.tv
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ