2012-12-07 22:14:29
Φωτογραφία για «1 εκ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ ΓΙΑ... ΜΟΝΧΕ», ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ
Όταν πήρε μεταγραφή από τον υποβιβασμένο Ολυμπιακό Βόλου για τον Πειραιά, είχε στο μυαλό του πως θα είναι ένας από τους παίκτες με σοβαρό ρόλο μέσα στην ομάδα του Μεγάλο Λιμανιού. Και πράγματι, στο πρώτο διάστημα της παρουσίας του στους «ερυθρόλευκους», ο Βιθέντε Μόνχε, περί ου ο λόγος, είχε πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ωστόσο, αυτό δεν κράτησε για πολύ Στη μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς ο Αργεντινός αριστερός εξτρέμ δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή του. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα περισσότερα παιχνίδια δεν βρισκόταν καν στην αποστολή του Ολυμπιακού, καθώς ο «Τσινγκούρι» επέλεγε άλλους ποδοσφαιριστές αντ’ αυτού.

Και από τη στιγμή που δεν γινόταν να πάει δανεικός, επειδή είχε παίξει σε δύο ομάδες, έπρεπε να μείνει έως το καλοκαίρι.

Τον Ιούνιο παραχωρήθηκε στην Ορντουσπόρ χωρίς να πάρει χρήματα ο Ολυμπιακός, καθώς ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ τον ήθελε... σαν τρελός.

Και τώρα που τελειώνει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος στην Τουρκία, ο Μόνχε βλέπει το όνομά του σε μεταγραφικά σενάρια για τη... Γαλατάσαραϊ! Μάλιστα, όπως τονίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ, η ομάδα του Φατίχ Τερίμ σκέφτεται να πληρώσει 1 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ