2012-12-08 00:40:05
Φωτογραφία για Απόδραση για γέλια - Κρατούμενος σφήνωσε στην τρύπα που έσκαψε
Το σχέδιο των τεσσάρων κρατουμένων για την απόδρασή τους δεν ήταν κακό. Ωστόσο, κάποια αστοχία στις... τεχνικές λεπτομέρειες όχι μόνο δεν τους επέτρεψε η «επιχείρησή» τους να καταστεί απολύτως επιτυχής, αλλά τους κατέστησε και τον περίγελο των φυλακών.

Σύμφωνα με τη Daily Mail οι τέσσερις κρατούμενοι έσκαψαν μια μεγάλη τρύπα στον τοίχο του κελιού τους. Πίστευαν ότι αυτή θα γίνει η πόρτα που θα τους οδηγούσε στην ελευθερία.

Πιάστηκαν όμως σαν τα ποντίκια στη φάκα. Η τρύπα που έσκαψαν δεν ήταν τόσο μεγάλη ώστε να μπορέσουν να περάσουν όλοι από αυτή.

Ετσι ναι μεν ο πρώτος εκ των κρατουμένων πέρασε και μπόρεσε να αποδράσει, αλλά το σχέδιο κόλλησε στον επόμενο: Επιχείρησε να περάσει, αλλά σφήνωσε. Αποτέλεσμα; Εμεινε να αιωρείται ανάμεσα στο κελί και στον.. έξω κόσμο, εγκλωβίζοντας ταυτόχρονα μέσα στο δωμάτιο της φυλακής και τους δύο συγκρατούμενούς του που περίμεναν τη σειρά τους για να περάσουν από την τρύπα.

Ετσι ο κρατούμενος των φυλακών κάποιας επαρχιακής πόλης της Βραζιλίας έμεινε... μετέωρος να περιβάλλεται από δεσμοφύλακες που αδυνατούσαν να κρατήσουν τα γέλια τους.

Μάλιστα, χρειάστηκε ακόμη και η επέμβαση της πυροσβεστικής για να μπορέσει να απεγκλωβιστεί ο κρατούμενος και να μεταφερθεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έσπασε και το ένα του πλευρό.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ