2012-12-08 09:09:02
Φωτογραφία για Το FIAT Panda πήρε ύψος
Με ύψος 3,90 μέτρα, μεγαλύτερο δηλαδή από το... μήκος του, το συγκεκριμένο Panda αποτελεί μία extreme εκδοχή του δημοφιλούς mini... που όμως δεν προορίζεται να κυκλοφορήσει στην αγορά Αντιθέτως, το πρωτότυπο αυτό όχημα, του οποίου η κατασκευή διήρκεσε δύο εβδομάδες, προορίζεται να χρησιμοποιηθεί σε ένα τηλεοπτικό σποτ της FIAT, με τη λογική «New Panda, Extremely Panda».

Το διαφημιστικό αυτό θα περιστρέφεται γύρω από μία παρέα φίλων, που αποφασίζει να περάσει ένα διήμερο στο βουνό, με το Panda να... καλύπτει όλες τις ανάγκες τους.

Αναφορικά με το αυτοκίνητο, χρησιμοποιεί το αμάξωμα του Panda 4X4 με ένα πάτωμα Jeep CJ7 4200 και τροχούς διαμέτρου 1,5 μέτρου! Το τελικό αποτέλεσμα οδηγεί σε ένα «Bigfoot» Panda, με ύψος 3,9 μέτρα, μήκος 3,8 και πλάτος 2,5 μέτρα!

Το πιο δύσκολο σημείο του εγχειρήματος ήταν η διασύνδεση των συστημάτων κίνησης, διεύθυνσης και πέδησης, μεταξύ των δύο αυτοκινήτων.

Ο στόχος, ωστόσο, επιτεύχθηκε, κάνοντας το Panda Monster Truck ένα πραγματικό... τέρας, από αυτά που η θέση τους είναι μόνο στην τηλεόραση...
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ