2012-12-08 13:32:03
Φωτογραφία για ΤΟ... ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ Ο ΦΕΤΕΛ
Σε μία συνηθισμένη διαδικασία εξελίσσεται για τη Red Bull και τον Σεμπάστιαν Φέτελ η εκδήλωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτων, FIA για τη βράβευση των κορυφαίων πιλότων τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Ο Γερμανός πιλότος των «κόκκινων ταύρων» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πήρε το βραβείο του πρωταθλητή, ευχαριστώντας όλους όσους τον βοήθησαν.

«Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα να είμαι εδώ για να πάρω το βραβείο. Το ότι κέρδισα το τρίτο μου διαδοχικό παγκόσμιο τίτλο με την Red Bull με κάνει πολύ περήφανο. Αυτή ήταν μία σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα, στην οποία και η ομάδα πίεσε πολύ. Από τα πιτ μέχρι τις εγκαταστάσεις μας όλοι έκαναν σπουδαία δουλειά. Ακόμη και η υποστήριξη της Renault ήταν πολύ καλή», ήταν τα λόγια του Γερμανού πιλότου.

«Αυτό είναι ένα εντυπωσιακό επίτευγμα για την ομάδα μας. Η σκληρή δουλειά και η αποφασιστικότητα ήταν υποδειγματική. Δεν φαινόταν ότι πέρυσι θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε το περσινό μας έργο, αλλά τελικά τα καταφέραμε. Είναι τιμή μου να πάρω τρόπαιο για λογαριασμό όλων όσων έχουν δουλέψει», ανέφερε το αφεντικό της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ