2012-12-08 13:30:04
Φωτογραφία για «Έβγαλε υγεία ο Παναθηναϊκός»
Ο Γιώργος Καραγκούνης υποστήριξε πως ήταν κρίμα για τον Παναθηναϊκό να φύγει με άδεια χέρια από το Λονδίνο, ενώ μίλησε για τα ελληνικά γήπεδα, τον ρυθμό στην Πρέμιερ αλλά και την αποστομωτική απάντηση σε Βρετανό δημοσιογράφο.

Ο άσος της Φούλαμ δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», για να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα. Μπορεί ο Τριφύλλι να έχασε τελικά την πρόκριση, όμως ο «Κάρα» τα... έριξε στην μπάλα, δηλώνοντας στο «Goal» πως: «H ομάδα ήταν καλή και φάνηκε σε όλο τον κόσμο ότι έβγαλε υγεία μέσα στο γήπεδο. Μπράβο σε όλα τα παιδιά, έκαναν πολύ καλό παιχνίδι, αλλά η μπάλα δεν τους ήθελε. Ειδικά το γκολ της Τότεναμ στο 2-1 δεν... υπάρχει και ήρθε σε ένα σημείο που η ομάδα είχε κυριαρχήσει. Είναι κρίμα...».

Ο «Τυπάρας» μίλησε επίσης και για τις διαφορές στον τρόπο ζωής αλλά και το ποδόσφαιρο στην Αγγλία, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι του κρατάνε... μούτρα τα παιδιά του που λείπει! «Έχω προσαρμοστεί με την οδήγηση από τα δεξιά. Με το φαγητό δεν έχω πρόβλημα, φτιάχνω τα μακαρόνια μου στο σπίτι που μου έχουν νοικιάσει κοντά στον Τάμεση. Δεν βγαίνω συχνά και στην Αθήνα το ίδιο έκανα και δεν έχω δει πολλά αξιοθέατα. Το πρόβλημα είναι η απουσία της οικογένειάς. Είναι δύσκολο μακριά τους. Πολλές φορές τα παιδιά μου κάνουν μούτρα. Δεν μου μιλάνε στο τηλέφωνο γιατί στενοχωριούνται που βρίσκομαι μακριά», είπε αρχικά και πρόσθεσε για τον αγγλικό ρυθμό:

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ