2012-12-08 13:18:01
Φωτογραφία για Συνελήφθη 26χρονος, ένας από τους ληστές της Νέας Ερυθραίας
Στη σπείρα των τεσσάρων ληστών της Νέας Ερυθραίας φέρεται, σύμφωνα με αστυνομικές «πηγές», να ανήκει ο 26χρονος αλβανικής υπηκοότητας που συνελήφθη τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου κοντά σε βενζινάδικο. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 23.30 το βράδυ, όταν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν δύο πεζούς στην περιοχή του Αγ. Στεφάνου και διαπίστωσαν με έκπληξη πως ήταν οπλισμένοι. Ο ένας από τους δύο άνδρες, ο οποίος και συνελήφθη, είχε στην κατοχή του ένα καλάσνικοφ, ενώ ο δεύτερος που κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης έφερε ένα περίστροφο.

Ο συλληφθείς μεταφέρθηκε στο κτήριο της Ασφάλειας Αττικής όπου, μετά από την ανάκριση στην οποία υπεβλήθη, διαπιστώθηκε πως πρόκειται για ένα από τα μέλη της ομάδας ενόπλων που προκάλεσε τεράστια αναστάτωση τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας σε περιοχές της Βόρειας Αττικής.

Παράλληλα, πληροφορίες της zougla.gr αναφέρουν πως οι έρευνες στο ρέμα που ανετράπη το αυτοκίνητο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου συνεχίζονται, καθώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία για ακόμη δύο μέλη της ομάδας.


Η εν λόγω σπείρα εφαρμοζεί την εξής τακτική: Αφού κινούνται πεζοί και πραγματοποιούν ληστείες σε κατοικίες, επιβιβάζονται σε κλεμμένα οχήματα, τα οποία και εγκαταλείπουν στη συνέχεια.

Οι αστυνομικοί δεν είχαν σταματήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, την ίδια στιγμή που οι εικόνες από το κατεστραμμένο μέσα σε ρέμα στο τέλος της Λεωφ. Κρυονερίου αυτοκίνητο έκαναν συνεχώς τον γύρο των ελληνικών Μ.Μ.Ε..

Πληροφορίες μέσα από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως από το απόγευμα της Παρασκευής υπήρξε μια αναδιάρθρωση των αστυνομικών δυνάμεων στην ευρύτερη περιοχή του Κρυονερίου με τέτοιον τρόπο, ώστε να φαίνεται πως οι έρευνες επικεντρώνονται πλέον σε άλλα σημεία.

Με αυτόν το τέχνασμα και εφόσον οι ληστές βρίσκονταν κρυμμένοι ακόμα εκεί, θα αυξάνονταν οι πιθανότητες να εντοπιστούν και να συλληφθούν, καθώς θα είχε δημιουργηθεί η εντύπωση πως οι αστυνομικοί έλεγχοι έχουν ελαττωθεί και το ενδιαφέρον της Αστυνομίας έχει μεταφερθεί σε διαφορετική περιοχή της Αττικής.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το Τρίγωνο των Μεγάλων Λιμνών
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το Τρίγωνο των Μεγάλων Λιμνών
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ