2012-12-08 14:16:30
Φωτογραφία για Τα ψέματα τελείωσαν...
Τα ψέματα τελείωσαν για τον Άρη, ο οποίος μόλις στην  9η αγωνιστική δίνει τον πρώτο «ζωής ή θανάτου» αγώνα του για τη σεζόν. 

Με το ρεκόρ στο 2-6 και τέσσερις συνεχόμενες ήττες «στην πλάτη», οι «κίτρινοι», χωρίς τον Γιώργο Τσιάρα στη σύνθεσή τους, δε σκέφτονται τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη στο σημερινό (8/12, 17:00) αγώνα με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο Αλεξάνδρειο.

Με παρακαταθήκη το πρώτο ημίχρονο του ΣΕΦ, κόντρα στον Ολυμπιακό, η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου καλείται να βγάλει στο παρκέ αρετές τις οποίες δεν έχει δείξει ως τώρα, ειδικά στην έδρα της. Απέναντί της έχει έναν αντίπαλο που είναι σε φόρμα και μετρά τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς, ο οποίος όμως ήρθε πληγωμένος στη Θεσσαλονίκη, χωρίς τον καλύτερο παίκτη του (Αλέξης Κυρίτσης) και ένα σημαντικό γρανάζι στην περιφερειακή γραμμή (Νέιτς Στρναντ). Οι αγωνιστικές προϋποθέσεις για να επιστρέψει ο Άρης στις νίκες υπάρχουν, μένει να φανεί αν θα υπάρχουν και οι ψυχολογικές.


Ο Αγγέλου έριξε μεγάλο βάρος στο τελευταίο κομμάτι, αφού είναι πασιφανές ότι και ο ίδιος περιμένει να «λυθούν τα πόδια» των παικτών του, μετά τις τελευταίες ήττες που συνδυάστηκαν και με άσχημες εμφανίσεις. Ο Άρης έχει μία σειρά αγώνων που θεωρητικά μπορεί να κερδίσει, όμως στο μυαλό του 50χρονου κόουτς είναι μόνο το σημερινό ματς και μία νίκη που αν συνδυαστεί και με καλή εμφάνιση, θα αποφέρει διπλό κέρδος.

Ερωτηματικό αποτελεί η ανταπόκριση του κόσμου. Μέχρι χθες (7/12) η ανταπόκριση στο θέμα των εισιτηρίων ήταν πέρα από τη φαντασία του πιο απαισιόδοξου φίλου του Άρη και μένει να φανεί αν σήμερα στο Αλεξάνδρειο θα βρεθούν άλλοι πέραν των πιστών που πηγαίνουν σε κάθε ματς, εκτός των ντέρμπι  

basketplus.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ