2012-12-08 14:17:06
Φωτογραφία για Καβάλα: Τρία παιδάκια νεκρά μέσα στις φλόγες
Θρήνος στο χωριό Μεσορόπη του Δήμου Παγγαίου, βορειοδυτικά της Καβάλας, από το τραγικό θάνατο τριών παιδιών ηλικίας πέντε, επτά και δεκαπέντε ετών αντίστοιχα μετά από φωτιά που ξέσπασε στη διώροφη μονοκατοικία των παππούδων τους όπου είχαν πάει για το Σαββατοκύριακο με τους γονείς τους. Η οικογένεια των τριών παιδιών είναι πολύτεκνη, οι γονείς έχουν δέκα παιδιά και διαμένουν μόνιμα στην Καβάλα όπου και εργάζονται, στη ΔΕΗ ο πατέρας και ως καθηγήτρια γαλλικών η μητέρα. Οι γονείς με τα μικρότερα παιδιά της οικογένειας συνήθιζαν να επισκέπτονται τον παππού και τη γιαγιά τα Σαββατοκύριακα και να διαμένουν στο πατρικό σπίτι του πατέρα.

Τραγικό τέλος για τρία ανήλικα παιδιά στη Μεσορόπη Καβάλας. Τα παιδιά, 5,7 και 15 ετών εντοπίστηκαν νεκρά εντός σπιτιού, μετά από μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 05.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου.Στο σπίτι διέμεναν συνολικά δέκα άτομα, οι γονείς τους, άλλα τρία αδερφάκια και οι παππούδες τους.

Στην περιοχή έχουν έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής με 4 οχήματα και 11 άνδρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε από ξυλόσομπα, και ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας είχαν βγει έξω, ο 5χρονος και ο 7χρονος είχαν εγκλωβιστεί. Προσπαθώντας να σώσει τα αδέρφια του, σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης, ο 15χρονος εισήλθε στο σπίτι, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και ο ίδιος.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα ψέματα τελείωσαν...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα ψέματα τελείωσαν...
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ