2012-12-08 14:39:03
Φωτογραφία για Απολύθηκαν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί που ξεγέλασαν την άτυχη νοσοκόμα
Οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί του αυστραλέζικου σταθμού 2Day FM σταματάνε την εκπομπή τους μετά την τηλεφωνική φάρσα που κατέληξε στο θάνατο της νοσοκόμας που αποκάλυψε λεπτομέρειες για... την εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον, αναφέρει το ABC News.

Ο διευθυντής του σταθμού μίλησε με τους δύο παραγωγούς, Mel Greig και Michael Christian, οι οποίοι δήλωσαν «βαθύτατα σοκαρισμένοι».

Οι παραγωγοί συμφώνησαν ότι δε θα σχολιάσουν το γεγονός, ενώ ο σταθμός έκανε μία δήλωση σύμφωνα με την οποία «ο 2Day FM εκφράζει τη λύπη του για το τραγικό νέο του θανάτου της νοσοκόμας Jacintha Saldanha του νοσοκομείου King Edward VII και τα θερμά μας συλλυπητήρια στη οικογένειά της και σε όσους έχουν επηρεαστεί σε όλο τον κόσμο».

Οι δύο παραγωγοί ζήτησαν την Τρίτη το πρωί πληροφορίες από τη νοσοκόμα για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον υποκρινόμενοι την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο.

Η είδηση του θανάτου της νοσοκόμας έχει ξεκινήσει θύελλα οργισμένων σχολίων στο twitter κατηγορώντας τους δύο παραγωγούς ότι έχουν «αίμα στα χέρια τους».
onlarissa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ