2012-12-08 14:34:03
Φωτογραφία για Πάτρα - Δημοτικό Συμβούλιο: Καταγγελία της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και ενημέρωση της κοινωνίας
Κατά πλειοψηφία πέρασε η πρόταση του Δημάρχου για το θέμα της διαθεσιμότητας. Με 19 ψήφους υπέρ, πέρασε συγκεκριμένα: επαναβεβαίωση απόφασης 16ης Νοεμβρίου, συνέχιση δικαστικής οδού, καταγγελία πράξης νομοθετικού Περιεχομένου, να αποσταλούν ελλείψεις προσωπικού, να ξεκινήσει προσπάθεια ενημέρωσης τοπικής κοινωνίας και τέλη Ιανουαρίου να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη την άποψη της κοινωνίας και να εξετάσει την πρόταση παραίτησης Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου.

Δώδεκα ψήφους έλαβε η πρόταση της παράταξης «Ενωτική Κίνηση Πάτρας» η οποία συμφωνούσε με όλα τα παραπάνω και ζητούσε επιπλέον να συνδεθεί το θέμα του λιμανιού και να πάμε σε κλείσιμο Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη σε κλείσιμο της πόλης, του δήμου και κυρίως του λιμανιού, ώστε, όπως ανέφερε ο κ. Σκαρμέας να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία και να μάθει όλη η Ελλάδα τα δύο ζητήματα αυτά.

Δύο ψήφους έλαβε η πρόταση της παράταξης του Κ. Πελετίδη (ψήφισε υπέρ και η Βίβιαν Σαμούρη) που συμφωνούσε με όλα τα παραπάνω συν την παράμετρο να στηρίξουν όλες τις αποφάσεις των εργαζομένων (κάτι στο οποίο διαφωνεί η δημοτική Αρχή).

Απείχε ο Παναγιώτης Παπαγιαβής, ο οποίος τόνισε πως είναι «αφερέγγυος και ύποπτος ο δήμαρχος γιατί από την πορεία του έχει δείξει πως δεν είναι με τους εργαζόμενους. Δεν κάνω κανέναν αγώνα με τον Δημαρά γιατί θα φέρει πισωμαχαίρωμα».

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ