2012-12-08 14:22:20
Φωτογραφία για ΠΑΛΕΨΑΝ ΑΛΛΑ ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ... ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κ20 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20 2-1
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού.

Το παιχνίδι ήταν καλό, με αρκετές φάσεις και τρία γκολ, τα δύο εκ των οποίων σημειώθηκαν από το σημείο του πέναλτι.

Καλό ρυθμό από το ξεκίνημα είχε το παιχνίδι, με τους άσους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού να αναζητούν το γκολ. Οι «πράσινοι» στο 23’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Μουζακίτης εκτέλεσε το φάουλ, ο Δώνης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ρισβάνης επίσης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να απαντήσουν άμεσα με τον Λύρα, αλλά το πλασέ του στο 25’ ήταν άστοχο.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου, με τους «ερυθρόλευκους» να απειλούν με τον Ιωαννίδη στο 71’, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αναγνωστόπουλο. Ο ίδιος παίκτης όμως στο 75’ κέρδισε το πέναλτι, καθώς ανατράπηκε από τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού και ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-1. Στη συνέχεια χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι στο 88’ σε ανατροπή του Γιαννιτσάνη από τον Σωτηράκο. Ο παθών εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών, δίνοντας τη νίκη στους παίκτες των «πρασίνων».


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Σκούφος (82’ Γκαμάλ), Μυρθιανός, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Δώνης, Μουζακίτης, Αναστασόπουλος, Αποστολόπουλος (16’ Μαραθιανός/82’ Κουσίδης), Σταματάκης, Γιαννιτσάνης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Δημακάκος, Σωτηράκος, Λεάντρο, Σιώπης Εμ., Παιδάκης, Βουτσιώτης, Βέργος (66’ Πασαλίδης), Τζίνο (66’ Ιωαννίδης), Λύρας (46’ Σιώπης Δ.)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ