2012-12-08 16:43:56
Φωτογραφία για Τα πολιτικά κατακάθια της Χ.Α. ξαναχτύπησαν! Δεν θα βοηθούσαμε ποτέ το άρρωστο παιδί ενός μετανάστη
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ ο Ηλίας Κασιδιάρης, όταν ρωτήθηκε αν το ιατρείο της Χρυσής Αυγής θα βοηθούσε άρρωστο παιδί ενός μετανάστη απάντησε οτι είναι πολιτική επιλογή του κόμματος να μην το εξυπηρετήσει! Οι άνθρωποι δεν είναι απλά άρρωστοι, είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!

Ο Κασιδιάρης έκανε λόγο και για μεμονωμένα περιστατικά και μεμονωμένες δηλώσεις, που δημιουργούν μια πλαστή εικόνα για την Χρυσή Αυγή. "Έχουμε κάνει λάθη αλλά δεν μετανιώνουμε, άλλωστε τα δικά μας είναι μηδαμινά μπροστά στα λάθη άλλων" είπε.

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει στον κοινοβουλευτισμό, είπε ότι "άν δεν πίστευα στον κοινοβουλευτισμό δεν θα ήμουν στη Βουλή σήμερα. Θα ήμουν ταγματάρχης και θα επιχειρούσα πραξικόπημα”.

(Σημ. Ιστολογίου: Σιγά Ηλία μας, θα σου σκιστεί κανένα καλτσόν)

Εντονη ήταν αντίδραση της Δημοκρατικής Αριστεράς για την πρωινή παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη στη ΝΕΤ.


"Θεωρούμε απαράδεκτο τον τρόπο με τον οποίο η Δημόσια Τηλεόραση εμφάνισε στην εκπομπή της «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ» τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. Προσφέροντας του, στην ουσία, βήμα για να αναπτύξει τις αντιδημοκρατικές και ρατσιστικές απόψεις του χωρίς κανένα, ούτε καν στοιχειώδη, δημοσιογραφικό ή πολιτικό αντίλογο".

Σημείωση Ιστολογίου: Οι ΜΟΝΟΙ που ΔΕΝ δικαιούνται να μιλούν όχι μόνο για Δημοκρατία, αλλά για οτιδήποτε, είναι οι της ΔΗΜΑΡ οι ΠΑΣΟΚοι και οι ΝΔες! Γιατί, κατα την άποψή μας, αυτοί ειδικά, οι οποίοι στο...όνομα ενός ...πολιτικού κλίματος, "αθωώνουν" ενόχους, σκεπάζουν σκάνδαλα εις βάρος του Ελληνικού Λαού και της Κοινωνίας αρνούμενοι να διαπράξουν το Συνταγματικό τους Καθήκον και είναι ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ απο αυτά τα κατακάθια της κοινωνίας που καταγγέλλουν. 
Πηγή
logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Στο επίπεδο της Ρεάλ»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Στο επίπεδο της Ρεάλ»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ