2012-12-08 16:45:07
Φωτογραφία για «Στο επίπεδο της Ρεάλ»
Ιδιαίτερα κολακευτική η αναφορά της ιστοσελίδας www.superdeporte.es για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και την ομάδα του Ολυμπιακού. Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για την παρουσία του Βάσκου τεχνικού στον πάγκο των Πειραιωτών (προσλήθφθηκε πρόσφατα από τη Βαλένθια)και το επίτευγμά του να δώσει στον Θρύλο ένα διαφορετικό στιλ παιχνιδιού, ενώ αναφέρει πως το επίπεδο της ομάδας είναι αντίστοιχο με αυτό της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα.

«Όταν στην Μπαρτσελόνα αναζήτησαν τον αντικαταστάτη του Γκουαρντιόλα, ρώτησαν τον ίδιο ποιον θεωρεί ως τον ιδανικότερο και αυτός απάντησε τον Βιλανόβα και τον Βαλβέρδε», γράφει η ιστοσελίδα που συνεχίζει μεταξύ άλλων.

«Με τον Ολυμπιακό κέρδισε τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα. Έμαθε να ζει στην πίεση. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο δύσκολο, αλλά το σωματείο του Πειραιά είναι αντίστοιχου επιπέδου με αυτό της Ρεάλ ή της Μπαρτσελόνα. Το κλειδί του Ολυμπιακού ήταν να παίζει πάντα πιο γρήγορα από τον αντίπαλο.

Το καλύτερο ποδόσφαιρο που είδαν στον Πειραιά μετά την εποχή του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Βαλβέρδε ήταν δίκαιος και έτσι κέρδισε το σεβασμό στον Ολυμπιακό».
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ