2012-12-08 19:06:14
Φωτογραφία για ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ : ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΣΟΥΝΑ... ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ηλίας Πουρσανίδης, ξεκαθαρίζει μιλώντας στο "gazzetta.gr" ότι το ντέρμπι του ΟΑΚΑ θα το κερδίσει η ομάδα που θα το θέλει πιο πολύ.

- Την Κυριακή έχουμε το πιο σημαντικό ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος. Ποιά είναι η δική σας προσέγγιση; Υπάρχει φαβορί;

Κοιτάξτε μέχρι στιγμής την πιο καλη πορεία και την καλύτερη ομάδα έχει δείξει πως την έχει ο Ολυμπιακός. Από την άλλη όμως και ο Παναθηναϊκός είναι ανεβασμένος. Διψάει για το ματς. Μπορεί ακόμα και τη νίκη εάν ο Ολυμπιακός δεν παρουσιαστεί όπως πρέπει.

- Από την δική σας εμπειρία που θα κριθεί το ματς του ΟΑΚΑ;

Αυτά τα ματς άσχετα με την βαθμολογία και την αγωνιστική κατάσταση μίας ομάδας αρχίζουν και τελειώνουν στην φυσούνα. Εκεί που είναι οι ομάδες λίγο πριν βγούν στο γήπεδο. Θα κριθεί από το ποιά ομάδα το θέλει πιο πολύ. Εκεί που θα κοιταχθούν οι παίκτες μεταξύ τους και θα φανούν τα βλέμματα θα τελειώσει το παιχνίδι.


- Υπάρχει κατά την γνώμη σας κάποιο άλλο στοιχείο που μπορεί να καθορίσει τον αγώνα;

Όπως είπα και πριν είναι ποιός το επιζητά πιο πολύ. Ως ομάδα και ως διάρκεια.

- Η κούραση από την Ευρώπη και τυχόν εξωγενείς παράγοντες είναι ως στοιχεία ικανά να αλλάξουν τα δεδομένα;

Νομίζω ότι στο συγκεκριμένο ματς που θα παίξει περισσότερο ρόλο η νίκη για θέμα γοήτρου παρά για βαθμολογικούς λόγους όλα θα ξεπεραστούν. Οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν το πως θα νικήσουν.

- Τι σας έχει μείνει εσάς από τέτοιες αναμετρήσεις;

Από τέτοιους αγώνες μου έχει μείνει πολύ η ένταση και η πίεση όλης της ομάδας. Όλα αυτά που περνούσαμε και βιώναμε πριν πάμε να δώσουμε τέτοια ματς.

- Μήπως κρατάτε κάποιο παιχνίδι συγκεκριμένα;

Ναι, υπάρχουν τέτοια παιχνίδια. Ήταν ένα ματς που χάναμε με σκορ 2-0 και το γυρίσαμε 4-2. Και ήταν ακόμα και ένας τελικός Κυπέλλου, όπου ήμασταν με 10 παίκτες, ωστόσο κερδίσαμε με 2-0. Με τον Παναθηναϊκό πάντα όλοι οι αγώνες ήταν δυνατοί και πάντα έχεις κάτι να θυμάσαι απ' όλα αυτά τα ματς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ