2012-12-08 20:45:47
Φωτογραφία για Μέσα και οι τρεις!
Σισοκό, Βύντρα και Σο προπονήθηκαν κανονικά το Σάββατο και τέθηκαν στη διάθεση του Χουάν Ρότσα για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό! Εκτός ο Κουίνσι.

Μπορεί την Παρασκευή να ήταν αμφίβολοι και ο Χουάν Ρότσα να... πονοκεφάλιαζε για την συμμετοχή τους στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο, Σο, Σισοκό και Βύντρα προπονήθηκαν κανονικά το Σάββατο και τέθηκαν στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού. Από κει και πέρα, ο Κουίνσι έμεινε εκτός, μετά τις νέες ενοχλήσεις που ένιωσε το βράδυ της Παρασκευής.

Όσοι αγωνίστηκαν με την Τότεναμ έκαναν αποθεραπεία, κάτι που σημαίνει ότι ο Ρότσα δεν «έδειξε» ενδεκάδα αλλά θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τους Πετρόπουλος, Βελάσκες, Χριστοδουλόπουλο, Φορναρόλι να διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής "5-2", πάσες με τελειώματα, ολοκληρώνοντας την προπόνηση με δίτερμα.Ο Κουίσνι έκανε θεραπεία. Εκτός της 22μελούς αποστολής έμειναν οι Μπουμσόνγκ, Πίντο, Κουίνσι, Ταμπάκης, Κουσίδης, Δώνης και Μαρινάκης.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ