2012-12-09 14:49:03
Φωτογραφία για Γιάννης Πλούταρχος: Η νέα απρόσμενη συνεργασία
Ο Γιάννης Πλούταρχος τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να δοκιμάσει διαφορετικές συνεργασίες σε σχέση με αυτές που τον είχαμε συνηθίσει στις παλαιότερες δισκογραφικές του δουλειές - αρχής γενομένης από την πολύ επιτυχημένη συνεργασία του με τον σταρ της ιταλικής μουσικής Al Bano.

Αυτή τη φορά, ο 42χρονος τραγουδιστής επέλεξε να συνεργαστεί με έναν Έλληνα μουσικοσυνθέτη και τραγουδιστή, τον Γιάννη Σαβιδάκη.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Γιάννης Σαβιδάκης σε συνέντευξή του στο "TV Έθνος", οι δυο τους πρόκειται να συνεργαστούν στον νέο δίσκο του Γιάννη Πλούταρχου: «Ετοιμάζω μια συνεργασία-έκπληξη με τον Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος με εμπιστεύτηκε και συνεργαζόμαστε στον καινούργιο του δίσκο, που θα κυκλοφορήσει πριν τα Χριστούγεννα. Μια εξαιρετική δουλειά στην οποία συμμετέχω με δικά μου τραγούδια -σε στίχους και μουσική. Ο Γιάννης ξέρει να κάνει μεγάλες επιτυχίες, είναι "Το καλύτερο παιδί"! Μοιάζουμε πάρα πολύ ως ιδιοσυγκρασίες και τον εκτιμώ αφάνταστα. Είναι χαμηλών τόνων, ένας πραγματικός αντιστάρ!» ανέφερε.
www.yupi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ