2012-12-09 17:55:08
Φωτογραφία για Πώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από την υποδοχή νυχτερινού κέντρου, βρέθηκε στον καναπέ του “Μες στη καλή χαρά”
Είναι από τα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί πολύ το τελευταίο διάστημα και οι “κακές γλώσσες” τη θέλουν να “έφαγε” τη θέση της Ευαγγελίας Αραβανή στο “Μες τη καλή χαρά” και να... καλοβλέπει αυτή της Ναταλίας Γερμανού. Ωστόσο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται να απολαμβάνει το “παραμύθι” της.

Άλλωστε για τα περισσότερα παιδιά που τελειώνουν το Λύκειο και δίνουν Πανελλήνιες η εισαγωγή σε κάποια σχολή σημαίνει άλλα 4 (τουλάχιστον) χρόνια καλοπέρασης. Για την Κωνσταντίνα, όμως, η επιτυχία στη Φιλοσοφική Σχολή είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει τη δική της πορεία στο χώρο του modeling που την έφερε φέτος στον καναπέ της εκπομπής “Μες στη καλή χαρά”.

Σύμφωνα με άρθρο της “Espresso”, η όμορφη Ροδίτισσα από τη στιγμή που ήρθε στην Αθήνα γοητεύτηκε από το χώρο της μόδας και η συνεργασία της με τη Κρίστυ Κρανά την οδήγησε στη συμμετοχή της σε πολλές τηλεοπτικές διαφημίσεις, φωτογραφίσεις και το 2007 στον διαγωνισμό “Miss Europe Face”.

Ωστόσο τον τελευταίο ένα χρόνο βλέπει τη καριέρα της στη τηλεόραση να απογειώνεται. Πέρσι την είδαμε στον ρόλο του μοντέλου στην στήλη του μακιγιάζ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, ενώ παράλληλα εργαζόταν και ως υποδοχή στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν ο Σάκης Ρουβάς.

Και φέτος κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, καθώς κέρδισε μια θέση στον καναπέ της εκπομπής “Μες στη καλή χαρά”, που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ