2012-12-09 20:35:08
Φωτογραφία για Η κακοκαιρία πλήττει ολόκληρη την χώρα - Έπεσαν τα πρώτα χιόνια
Η κακοκαιρία πλήττει ολόκληρη την χώρα. Η θερμοκρασία σε αρκετές περιοχές που βρίσκονται στα βορειοδυτικά έχει πέσει κάτω από το μηδέν. Σύμφωνα με την ΕΜΥ τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν από την Δευτέρα, ωστόσο το κρύο θα είναι ιδιαιτέρως «τσουχτερό» λόγω των ισχυρών βορείων ανέμων. Στην Ηλεία όπως μεταδίδει το ilialive μια ισχυρή ανεμοθύελλα έπληξε στην περιοχή του Κατακόλου, έως και την Σκαφιδιά. Πρόκειται για μια μικρής διάρκειας «επίθεση» του ανέμου μέσα στη νύχτα, που όμως προκάλεσε αρκετές ζημιές κυρίως σε δέντρα και καλλιέργειες που θα εκτιμηθούν καλύτερα με το πρώτο φως της ημέρας.

Αιτωλοακαρνανία: Χιόνια στα ορεινά χωρίς προβλήματα

Χιονίζει από χθες το μεσημέρι σε ορεινές περιοχές της Αιτωλ/νίας. Σε ετοιμότητα μηχανήματα Περιφέρειας και δήμων για την αποτροπή αποκλεισμών.

Σύμφωνα με το σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress η χιονόπτωση δεν χαρακτηρίζεται πυκνή και εκχιονιστικά μηχανήματα βρίσκονται σε καίρια σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου.

Ανάλογη είναι η εικόνα και στον δρόμο Αγρίνιο – Καρπενήσι μέσω Προυσού, στο Λαμπύρι, όπου επίσης σημειώνονται χιονοπτώσεις και στο σημείο υπάρχουν μηχανήματα της Περιφέρειας.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ