2012-12-09 23:38:42
Φωτογραφία για Rollout: AppStore free οδηγός πόλης για εμποδιζόμενα άτομα
Η εφαρμογή Rollout είναι ο μοναδικός οδηγός πόλης για εμποδιζόμενα άτομα με περισσότερα από 1.000 σημεία, όπως εστιατόρια, cafe, bars, σινεμά, θέατρα, μουσεία και αθλητικούς χώρους.

Η εφαρμογή βασίζεται στον ιστότοπο www.rollout.gr, ο οποίος δημιουργήθηκε για να διευκολύνει εμποδιζόμενα άτομα να κινούνται στην πόλη τους με τη μεγαλύτερη δυνατή ανεξαρτησία.

Το Rollout καταγράφει σημεία με βάση την προσβασιμότητα που διαθέτουν, ώστε ένα άτομο με αμαξίδιο ή με κάποια προσωρινή ή μόνιμη κινητική δυσκολία να μπορεί να μπει, να κινηθεί και να εξυπηρετηθεί σε έναν χώρο χωρίς βοήθεια.

Η καταγραφή της προσβασιμότητας και της εξυπηρέτησης δίνεται στο Rollout με κάθε λεπτομέρεια όπως ράμπες, σκαλιά, άνεση κίνησης στον εσωτερικό ή στον εξωτερικό χώρο, τουαλέτα, parking, δυνατότητα άφιξης με μέσον μαζικής μεταφοράς.

Οι πληροφορίες που δίνονται μέσω του Rollout έχουν ελεγχθεί από άτομα εξειδικευμένα στην αναπηρία και επανεξετάζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ συνεχώς καταγράφονται νέα. Η τρέχουσα έκδοση καλύπτει την πόλη της Αθήνας, ενώ στόχος είναι να γίνει ένας πλήρης και αξιόπιστος οδηγός για όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.


Η εφαρμογή Rollout είναι δωρεάν για λήψη και χρήση.

Κύρια Χαρακτηριστικά

•Εμφάνιση σημείων πρόσβασης σε λίστα και χάρτη

•Ταξινόμηση αποτελεσμάτων είτε αλφαβητικά ή με βάση την απόσταση του χρήστη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για ταξινόμηση με βάση την απόσταση απαιτείται να είναι ενεργές οι υπηρεσίες τοποθεσίας.

•Αναζήτηση με βάση το όνομα ενός σημείου

•Αναζήτηση σημείου με βάση τη κατηγορία ενός σημείου (π.χ. εστιατόρια, καφέ, κ.ά.)

•Δυνατότητα φιλτραρίσματος σημείων πρόσβασης με βάση το επίπεδο προσβασιμότητας (π.χ. καλή, πολύ καλή, κ.ά.)

•Δυνατότητα φιλτραρίσματος σημείων πρόσβασης με βάση την περιοχή στην οποία βρίσκεται το σημείο (π.χ. Άλιμος, Περιστέρι, κ.ά.)

•Εμφάνιση λεπτομερειών για ένα σημείο (π.χ. δυνατότητα στάθμευσης, κίνηση στον εσωτερικό χώρο, κ.ά.)

•Δυνατότητα αποθήκευσης ενός σημείου στα Αγαπημένα για εύκολη πρόσβαση ακόμα και όταν δεν είναι διαθέσιμη σύνδεση Internet
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ