2012-12-10 01:32:27
Φωτογραφία για Χάντμπολ: Πέθανε η Αντωνία Πουσπουτάκη
Φτωχότερη είναι πλέον η "οικογένεια" του ΠΑΟΚ, καθώς την Κυριακή έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 36 ετών, νικημένη από τον καρκίνο, η χαντμπολίστρια της ομάδας Αντωνία Πουσπουτάκη.

Η άτυχη αθλήτρια, που κηδεύτηκε την Κυριακή το απόγευμα, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τις Σέρρες, υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του τμήματος γυναικείου χάντμπολ της ομάδας.

Η Πουσπουτάκη αγωνίστηκε για σειρά ετών με αυταπάρνηση και ανιδιοτελώς στο "δικέφαλο του Βορρά", μέχρι προ τριετίας, όταν προσβλήθηκε από καρκίνο.

Έκτοτε, όπως αναφέρει το zougla.gr, δεν έλειψε από το τμήμα, παρακολουθώντας τις εκδηλώσεις και τους αγώνες του, αδυνατώντας, όμως, να συμμετάσχει σε αγώνες. Αγωνίστηκε και στην Εθνική Γυναικών και ο θάνατός της προκάλεσε μεγάλη θλίψη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Συλλυπητήρια από τον Ερασιτέχνη

Για το θάνατο της Αντωνίας Πουσπουτάκη, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το γυναικείο τμήμα χειροσφαίρισης του συλλόγου εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια ,με ψήφισμα που εκδόθηκε. «Η προσφορά της στο σύλλογό μας όσο και στο γυναικείο χάντμπολ υπήρξε μεγάλη και ανιδιοτελής. Αντί στεφάνου, θα κατατεθεί συμβολικό ποσό στο "Χαμόγελο του Παιδιού"», καταλήγει το ψήφισμα της διοίκησης του Α.Σ. ΠΑΟΚ.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ