2012-12-10 07:34:07
Φωτογραφία για Κατολισθήσεις στην Ξάνθη
Η μεγάλη νεροποντή που έπληξε τα ξημερώματα της Κυριακής την Ξάνθη είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθούν κατολισθήσεις και προβλήματα σε τρεις οικισμούς του δήμου Σταυρούπολης και δύο σημεία της Εθνικής Οδού.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία Αντιδήμαρχος Πάνος Ταρενίδης, το πρωί της Κυριακής χρειάστηκε η παρέμβαση του δήμου με ένα εκσκαφέα στην περιοχή του Πιλήματος όπου είχε κλείσει ο δρόμος από βράχια και ξύλα, εξαιτίας του μεγάλου ύψους του χειμμάρου. Το σημείο καθαρίστηκε από τα μηχανήματα του δήμου και ο δρόμος ελευθερώθηκε.

Αντίστοιχα προβλήματα υπήρξαν στο Μέγα Εύμοιρο αλλά και σε δρόμο της περιοχής του Λυκοδρομίου, κοντά στα πρώτα σπίτια, όπου μετακινήθηκε άλλο μηχάνημα και, σύμφωνα με τον Πάνο Ταρενίδη απομάκρυνε όλους τους βράχους αποκαθιστώντας τα προβλήματα..

Τέλος, κατολισθήσεις διέκοψαν to ένα ρεύμα κυκλοφορίας της εθνικής οδού Ξάνθης-Δράμας στο ύψος του Γέρακα και του χώρου αναψυχής Λυκοδρομίου (17ο χλμ), σημεία που αποκαταστάθηκαν από την Περιφέρεια τη νύχτα και ελευθερώθηκε η κυκλοφορία. Τελικά το πρωί υπήρξε και νέα κατολίσθηση μικρότερης έντασης την οποία αντιμετώπισαν τα μηχανήματα του δήμου, αποχωρώντας από το Λυκοδρόμιο.
xanthipress
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ