2012-12-10 08:11:59
Φωτογραφία για Τζιμπούρ λόγω... Τούμπας
Μπορεί ο Κώστας Μήτρογλου να θεωρούνταν το μεγάλο φαβορί για να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως ο Τζιμπούρ ήταν ο «εκλεκτός», του Ζαρντίμ.

Το πρόσωπο που θα χρησιμοποιούσε στη γραμμή κρούσης ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο ήταν το σοβαρότερο δίλημμα του Πορτογάλου τεχνικού, καθ' όλη τη διάρκεια των τελευταίων ημερών. Το γεγονός μάλιστα ότι ο «Μητρογκόλ» είχε χρησιμοποιηθεί με τους βασικούς στην προπόνηση της Παρακσευής, τον είχε χρήσει αυτομάτως και ως το μεγάλο φαβορί για το βασικό σχήμα του χθεσινού αγώνα.

Παρά τις εκτιμήσεις που γίνονταν όμως, ο Ζαρντίμ αποφάσισε να ξεκινήσει τον Τζιμπούρ στην κορυφή της επίθεσης και ο κυριότερος λόγος είναι η πολύ καλή του παρουσία στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σύμφωνα με τον «Γαύρο».

Ο τεχνικός των πρωταθλητών είχε μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από τον «τρομοκράτη» και γι' αυτό αποφάσισε να είναι εκείνος ο... εκλεκτός της γραμμής κρούσης. Συν τοις άλλοις η συνεχής βροχή κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, είχε κάνει αρκετά «βαρύ» το τερέν του Ολυμπιακού Σταδίου, γεγονός που θα δυσκόλευε περισσότερο τον Μήτρογλου. 
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ