2012-12-10 08:06:36
Φωτογραφία για Ο... ακριβός Λούκας και οι άλλοι
Ψηλά στην μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Λούκας, ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχει μία σημαντική διαφορά ανάμεσα σε αυτά που δίνει ο Δικέφαλος και στα χρήματα που ζητάει η Καρπάτι.

Οι «ασπρόμαυροι» καίγονται για την ενίσχυσή τους με τουλάχιστον ένα μεσοεπιθετικό τον Γενάρη και ο Ισπανός άσος φαντάζει ως η Νο1 επιλογή του τεχνικού τιμ. Μάλιστα από την πλευρά του ΠΑΟΚ έχει ήδη γίνει προσπάθεια προσέγγισης προς την ουκρανική ομάδα, ωστόσο υπάρχει μία αρκετά μεγάλη απόσταση στο οικονομικό, όπως αναφέρει η «Sportday».

Από τη στιγμή μάλιστα που το συμβόλαιο του Λούκας λήγει τον επόμενο Δεκέμβριο θεωρείται πιο πιθανό να επανεξεταστεί η περίπτωσή του το καλοκαίρι, όταν και θα μπορεί να γίνει μία σαφώς καλύτερη -για τον Δικέφαλο- διαπραγμάτευση.

Η επιθυμία πάντως για απόκτηση μεσοεπιθετικού είναι δεδομένη και μάλιστα η επόμενη σεζόν αναμένεται να βρει τους Θεσσαλονικείς με τρεις νέους παίκτες στη συγκεκριμένη θέση. Οι δύο εξ αυτών θα είναι ακραίοι όπως όλα δείχνουν και ο τρίτος «εσωτερικός», που θα μπορεί να παίξει και ως δεύτερος επιθετικός. Όσον αφορά εξάλλου την περίπτωση του Ολαϊτάν της Βέροιας, μπορεί να αρέσει στους ιθύνοντες του συλλόγου, ωστόσο εκτιμάται ότι δεν είναι σε θέση ακόμα να μπει και να προσφέρει άμεσα. 
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λίνο: «Άσ' το σε μένα...»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λίνο: «Άσ' το σε μένα...»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ