2012-12-10 08:05:39
Φωτογραφία για Λίνο: «Άσ' το σε μένα...»
Ο Λίνο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Τι είπε με τον Λόρενς, πριν την εκτέλεση «Άσ' το σε μένα. Αισθάνομαι πιο σίγουρος και συγκεντρωμένος. Άσε να το εκτελέσω εγώ», ήταν τα λόγια του έμπειρο μπακ-χαφ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στα εγκωμιαστικά σχόλια του Γιώργου Δώνη για το πρόσωπό του, λέγοντας πως: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γι' αυτά που είπε. Εμείς πρέπει να δίνουμε παραπάνω πράγματα στις προπονήσεις και να τον βοηθάμε. Είναι πολύ καλός επαγγελματίας και άνθρωπος. Με κάνει χαρούμενο να λέει τέτοια πράγματα για μένα».

Σχετικά με την αποθέωση του κόσμου, έπειτα από την εμφάνιση με τον Λεβαδειακό, ο Λίνο ανέφερε ότι: «Ο κόσμος έχει καταλάβει αυτά που έχω προσφέρει τόσα χρόνια που παίζω στον ΠΑΟΚ. Αλλά και οι συμπαίκτες μου προσπάθησαν για τη νίκη. Δεν κάναμε ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι το πιο σημαντικό».


Για τις μέτριες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, σχολίασε πως: «Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις. Το σημαντικότερο είναι ότι χθες κερδίσαμε. Αυτό θα μας δώσει περισσότερη εμπιστοσύνη. Πρέπει να κάνουμε πιο σκληρή δουλειά και στα επόμενα παιχνίδια να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα».

Όσο για το αν σταματήσει το ποδόσφαιρο το 2013, είπε: «Αν έχω περισσότερη δύναμη και θέληση, πάντα σκέφτομαι να παίζω. Όσο έχω δύναμη, θα συνεχίζω».
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πτήση για …γερά στομάχια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πτήση για …γερά στομάχια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ