2012-12-10 14:46:02
Φωτογραφία για Koυίζ για δυνατούς λύτες! - Μεγαλοδημοσιογράφος αναγνώρισε το εξώγαμο του
Σάλος έχει προκληθεί στους διαδρόμους μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού από τη διαρροή της είδησης ότι πασίγνωστος και πλέον διαζευγμένος δημοσιογράφος κρύβει επιμλώς την ύπαρξη του εξώγαμου παιδιού του, το οποίο προέκυψε πριν τη διάλυση του γάμου του ( και ίσως ήταν και η αφορμή γι’ αυτήν). Σύμφωνα με το περιοδικό CIAO ο πληθωρικός παρουσιαστής, ο οποίος έχει πάθος με την κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών, ψιθυρίζεται πως μετά την πάροδο αρκετών χρόνων υπέγραψε στο δημαρχείο του Αμαρουσίου τη δήλωση αναγνώρισης εξώγαμου τέκνου.

Μοιάζει με σενάριο τηλεοπτικού σήριαλ, αλλά είναι μια πέρα για πέρα αληθινή ιστορία. Αυτή είναι η αλήθεια που κρύβει με μαεστρία τόσα χρόνια. Να τονίσουμε πως ο γνωστός δημοσιογράφος συχνά δείχνει την προτίμηση του στις όμορφες γυναίκες με πολύ χιούμορ, στοιχείο που τον κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή, ενώ δεν είναι λίγες εκείνες που υποστηρίζουν ότι είναι sexy symbol παρά το ειδικό βάρος του. Εκρηκτικός χαρακτήρας, συχνά αθυρόστομος, έχει πάθος με τα βιβλία αλλά και τα αλκοολούχα ποτά.


Σήμερα έχει κλείσει μισό αιώνα ζωής και συνεχίζει να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. Λίγοι γνωρίζουν το επτασφράγιστο μυστικό του, το οποίο αποκαλύφθηκε άθελα του, όταν πριν δυο χρόνια έσπευσε να ολοκληρώσει την πράξη αναγνώρισης ενός τέκνου στο δήμο του Αμαρουσίου, ένα παιδί που κανείς δεν είχε συναντήσει, ούτε είχε ακούσει ποτέ τον διάσημο δημοσιογράφο να αναφέρεται σε αυτό. Αυτό που γνωρίζουν οι άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί μαζί του είναι ότι απλώς είναι διαζευγμένος και έχει δυο παιδιά από τον έγγαμο βίο του που έληξε άδοξα πριν λίγα χρόνια.

Πηγή: entertv
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ