2012-12-10 15:00:19
Φωτογραφία για Οι Ολυμπιονίκες γράφουν τον Μεϊμαράκη
Το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης τηρώντας τα έθιμα έχει καλέσει τους Ολυμπιονίκες του Λονδίνου για να βραβευτούν απο το ελληνικό κοινοβούλιο αλλά ελάχιστοι αποδέχθηκαν την πρόσκληση. Συνολικά 13 είναι οι αθλητές που κατέκτησαν θέση μέχρι την 8η και μόλις τρεις αυτοί που ανέβηκαν στο βάθρο.

Ο λόγος για το διπλό σκιφ της κωπηλασίας με τους Αλέξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο όπως και ο Ηλίας Ηλιάδης στο τζούντο. Από εκεί και πέρα στην 4η θέση βρέθηκε η τετράκωπος της κωπηλασίας με τους Τζιάλλα-Τσίλη-Χρήστου-Παπαχρήστο, ο Σπύρος Γιαννιώτης στα 10χλμ ανοιχτής Θάλασσας , στην 5η η Βασιλική Βουγιούκα στην ξιφασκία στην 6η θέση ο Τσολακίδης απο την ενόργανη γυμναστική ,ο Κοκκαλάνης απο την ιστιοπλοία και στην 8η ακόμη ένα κωπηλατικό πλήρωμα με τους Κόνσολα-Μαγδανή σπο το διπλό σκιφ .

Ήδη οι δυο χάλκινες πρωταθλήτριες  καθώς και η τετράκωπος έχουν ενημερώσει ότι δε θα παραστούν αφού και οι έξι μένουν μόνιμα στην επαρχία και η Βουλή δεν τους καλύπτει ούτε το εισιτήριο τους.  Άγνωστο παραμένει τι θα πράξουν οι υπόλοιποι ενώ μέσα σε όλα υπάρχει ανησυχία για την στάση που θα κρατήσει συγκεκριμένο κόμμα απέναντι στον ομογενή και χάλκινο ολυμπιονίκη Ηλία Ηλιάδη.


Τέλος πληροφορίες αναφέρουν ότι όσοι απο τους Ολυμπιονίκες βρεθούν στην «πανηγυρική» αυτή Ολομέλεια θα επιδιώξουν να εκφράσουν με τον τρόπο τους της δυσαρέσκεια του συνόλου του ελληνικού αθλητισμού για τον καταποντισμό του αθλητικού κινήματος και τον οικονομικό του αφανισμό στην Ελλάδα.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ