2012-12-13 15:30:07
Φωτογραφία για Πλησίασε τον Φεϊζάλ η ΑΕΚ!
Παράγοντες της ΑΕΚ προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με τον Πρίγκιπα Φεϊζάλ ώστε να τον πείσουν να ασχοληθεί με την Ένωση. Αντίθετος σε αυτό το ενδεχόμενο ο Βλάσης Τσάκας που συναντήθηκε μαζί τους ξεκαθαρίζοντας ότι μοναδικός στόχος είναι ο Παναθηναϊκός.

Όπως αποκάλυψε ο Sentrafm άνθρωποι της ΑΕΚ, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά, βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που διαμένει ο Πρίγκιπας Φεϊζάλ και προσπάθησαν να κλείσουν ραντεβού μαζί του ώστε να του ζητυήσουν να κοιτάξει την περίπτωση της Ένωσης, εφόσον αυτή του Παναθηναϊκού δείχνει να παίρνει αρνητική τροπή από την στιγμή που η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου δεν δείχνει ζεστή να ασχοληθεί μαζί.

Η όποια προσπάθεια των δύο ανδρών να έρθουν σε επαφή μαζί του δεν στέφθηκε με επιτυχία. Αντίθετα, μίλησαν με τον Βλάση Τσάκα ο οποίος εκπροσωπεί τον Πρίγκιπα, κι έλαβαν την ξεκάθαρη απάντηση ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με άλλη ελληνική ομάδα αφού θα έδειχνε ότι μόνο σοβαρός επενδυτής δεν είναι από την στιγμή που τόσο καιρό προσπαθεί να αγοράσει το «τριφύλλι» δίνοντας μάλιστα και Συνέντευξη Τύπου, και την ίδια ώρα να σκέφτεται να μπει σε κάποια άλλη ομάδα.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ