2012-12-15 21:32:08
Φωτογραφία για 8+1 chic συνδυασμοί στην πόλη! Πως ντύνονται οι ελληνίδες celebs;
Ελένη Μενεγάκη, Μαίρη Συνατσάκη, Δούκισσα Νομικού, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Φαίη Σκορδά και πολλές ακόμα μας δίνουν στυλιστικά tips για κάθε περίσταση.

Τι φοράνε οι celebs στις βόλτες τους τώρα που πέφτει η θερμοκρασία; Εμείς συγκεντρώνουμε τις πιο ωραίες εμφανίσεις μέχρι τώρα και σου δίνουμε ιδέες για να συνδυάσεις τα κομμάτια που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου!

Συνδύασε τις ζεστές, γήινες αποχρώσεις με τους ψυχρούς τόνους του γκρι για ένα κομψό casual look.

H Φαίη Σκορδά συνδυάζει γκρι ζιβάγκο με καρό παντελόνι (από τη συλλογή BSB) και παίζει με δερμάτινα αξεσουάρ σε καφέ. Τα army μποτάκια της συμπλήρωνουν τη skinny ζώνη ενώ ολοκληρώνει την εμφάνισή της με δερμάτινο τζάκετ. Ακολούθησε την τάση αλλά στην περίπτωση που δεν έχεις ψιλόλιγνα πόδια, απόφυγε να φορέσεις skinny παντελόνι με print γιατί τονίζει ιδιαίτερα τις ατέλειες στην περιοχή της περιφέρειας. Το ζιβάγκο είναι μια ιδανική επένδυση για κάθε χειμώνα. Είναι ένα κομμάτι πολυ-εργαλείο που φοριέται πρωί και βράδυ και συνδυάζεται με πολλά όπως τζιν, blazer, μάξι φούστα Συνδύασε ψηλές μπότες με μίντι φούστα


Η Σταματίνα Tσιμτσιλή ποντάρει στη μαύρη μονοχρωμία σε τσάντα, μπότες και δερμάτινο τζάκετ και κάνει color block στο συνδυασμό της φούστας με το τοπ της. Αυτή η στυλιστική συνταγή είναι μια ιδανική λύση για outfits που θα σε πάνε από το γραφείο μέχρι το βραδινό ποτό. Τα μινιμαλ αξεσουάρ σου αφήνουν ελεύθερο το πεδίο να παίξεις με prints και έντονες αποχρώσεις. Ο συνδυασμός της μπότας πάνω από το γόνατο με μίντι φούστα κάνει ένα σέξι παιχνίδισμα που ταιρίαζει στις κοπέλες με ψηλά πόδια. 

Συνδύασε μιλιτέρ σακάκι με φαρδύ αντρικό παντελόνι

Η Μπέτυ Μαγγίρα συνδυάζει basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας της σε μια απόλυτα σωστή εμφάνιση. Φοράει τζιν σε γραμμή καμπάνα και κοντό τζάκετ με μιλιτέρ λεπτομέρειες. Για τα αξεσουάρ επιλέγει ψηλοτάκουνες γόβες και δερμάτινη τσάντα σε μαύρο, δυο κομμάτια πασπαρτού που μπορούν να ενσωματωθούν σε πολλά outfits. Το σκουφάκι δίνει ένα παιχνιδιάρικο τόνο και μπορεί να σε σώσει στις bad hair days.

Συνδύασε γούνινο τζάκετ με κολάν

Η Βίκυ Κάβουρα τονίζει την υπέροχη σιλουέτα της με μαύρο κολάν και μαύρο τοπ αλλά δίνει χαρακτήρα στο outfit με τη λεοπάρ γούνα και τα ψηλοτάκουνα ankle boots. Το στυλιστικό της παράδειγμα μπορεί να σου εξοικονομήσει χρήματα από το μπάτζετ των χειμερινών αγορών αφού με τα σωστά αξεσουάρ ανανεώνεις τα κλασικά κομμάτια της ντουλάπας σου. Η γούνα σε παλτό ή γιλέκο συνεχίζει και φέτος να μονοπωλεί τις εμφανίσεις των σταρ.

Συνδύασε γαλότσες με πουπουλένιο γιλέκο

Η Δούκισσα στις casual στιγμές της επιλέγει πολύ απλά κομμάτια όπως είναι οι γαλότσες και το γιλέκο. Μας αρέσει η ιδέα του layering με πουλόβερ, φουσκωτό γιλέκο και φουλάρι στο λαιμό. Η ουδέτερη μπεζ τσάντα της έχει ρόλο μπαλαντέρ και μπορεί να ενσωματωθεί σε πρωινά looks.

Συνδύασε πουλόβερ με buggy παντελόνι

Η Μαίρη ακολουθεί την τάση του μπλε με μαύρο και ανεβάζει την ένταση στο look με το κροκό clutch της. Το μαύρο ζιβάγκο αγκαλιάζει τη σιλουέτα τονίζοντας τη μέση ενώ οι nude γόβες της μακραίνουν τα πόδια της. Απέφυγε τα παντελόνια με πιέτες που στενεύουν στον αστράγαλο εάν δεν έχεις αυτοπεποίθηση για τις αναλογίες σου.

Συνδύασε το τζιν πουκάμισο με τα πάντα!

Η Demy εξελίσσει την τάση του double denim ενσωματώνοντας χρυσά αξεσουάρ και σέξι ψηλοτάκουνες γόβες. Το κολιέ και η ζώνη της κάνουν ένα στυλιστικό παιχνίδι δίνοντας λάμψη ενώ οι κόκκινες γόβες δίνουν ένα ακόμα πιο σέξι τόνο. Η χρωματική ουδετερότητα του denim σου επιτρέπει να φορέσει έντονες αποχρώσεις στα παπούτσια όπως κίτρινο ή φούξια.

Συνδύασε μαρινιέρα με skinny τζιν και μποτίνια

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη ξέρει πολύ καλά πως να προσαρμόζει στο προσωπικό της στυλ μια μαρινιέρα με τα σωστά αξεσουάρ. Με ένα λεπτό ζωνάκι που τονίζει τη μέση και δίνει σχήμα κλεψύδρας στη σιλουέτα και τα απαραίτητα κολιέ στο λαιμό μετατρέπει το T-shirt της σε ένα ιδιαίτερο κομμάτι.

 

 (φωτό: περιοδικό HELLO)

Συνδύασε ανδρικό πουκάμισο με κλασικό τζιν και μπαλαρίνες

Η Ελένη Μενεγακη συνδυάζει σκούρο denim παντελόνι με μπλε μπαλαρίνες και μπλε πουκάμισο ενώ η "statement" τσάντα της δίνει χαρακτήρα στο look. Τα φλατ παπούτσια θέλουν παντελόνια που κολακεύουν τα πόδια, σε σκούρες αποχρώσεις για να δείχνουν ακόμα πιο λεπτά. Απέφυγε τα baggy jeans με μπαλαρίνες (ή ό,τι άλλο τύπο φλατ παπουτσιού). Μπορείς να κάνεις το πουκάμισο σου πιο girly με ένα oversized κολίε που φοριέται κάτω από το γιακά.

http://www.missbloom.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ