2012-12-16 14:32:08
Φωτογραφία για Ιδέες για μια πρωτότυπη γιορτινή διακόσμηση
 

Τα Χριστούγεννα εκτός από... χαρά του παιδιού αποτελεί και την τέλεια ευκαιρία για χρωματικές υπερβολές, μη συμβατικούς συνδυασμούς και διακοσμητικούς πειραματισμούς χωρίς κανένα περιορισμό.

Ακόμη και το κόκκινο, απόχρωση - σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων, μπορεί να αποκαλύψει έναν άλλον εαυτό αν τολμήσετε να το χρησιμοποιήσετε με έναν νέο, διαφορετικό τρόπο.

Μπείτε στο πνεύμα τον εορτών και επιδοθείτε σε διακοσμητικά παιχνίδια.

Φωτογραφία πάνω: HGTV

Στερεώστε στο τοίχο τρια καρφάκια και σχηματίστε με ένα σχοινάκι (ή σπάγκο) ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Κρεμάστε εκεί μερικά στολίδια.

Φωτογραφία: www.79ideas.org

Χρησιμοποιήστε μια παλιά κορνίζα, βάψτε το εσωτερικό της με μπογιά μαυροπίνακα, κρεμάστε μικρά στεγφάνια και γράψτε με κιμωλία μικρές ευχές.

Φωτογραφίες: homestoriesatoz.com

Χρησιμοποιήστε μάλλινες κάλτσες, γεμίστε τες με μικρά κλαδάκια απο έλατο (ή γκι) και κρεμάστε τες σε ένα σχοινάκι με τα παραδοσιακά ξύλινα μανταλάκια ή τα αντίστοιχα με χριστουγεννιάτικα μοτίβα που θα βρείτε στα καταστήματα με εποχιακά είδη.

Φωτογραφία: madeinaday.com

Επιλέξτε φέτος την πολύχρωμη πλευρά των Χριστουγέννων. Φτιάξτε αυτοσχέδια δώρα με εντυπωσιακά αμπαλάζ και σκορπίστε τα στο χώρο - ακόμη και στον τοίχο.

Φωτογραφία: blog.styleestate.com

Σε μια βόλτα στο κοντινό σας πάρκο σίγουρα θα ανακαλύψετε μεγάλα κλαδιά. Μην τα προσπεράσετε, μαζέψτε τα και στολίστε τα σε όλο το σπίτι στερεώνοντας πάνω τους λαμπερές μπάλες.

Φωτογραφία: dreams-and-wishes

Φωτογραφία: homyfresh.com

Φωτογραφία: indecora.com

Αλλαγή ρόλων. Κρατήστε για λίγο μακριά απο τα ράφια τα βιβλία σας ή άλλα διακοσμητικά και εκμευταλλευτείτε την επιφάνεια τους για την...στηριξη του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου.

Φωτογραφία: thecraftedsparrow.com

Κρεμάστε όπου μπορείτε χρισουγεννιάτικα στεφάνια επιλέγοντας για το καθένα και διαφορετικά στολίδια. Ιδανική επιλογή για μικρούς χώρους που δεν "αντέχουν" την εισβολή ενός επιβλητικού χριστουγεννιάτικου δέντρου

Φωτογραφία: 79ideas.org

Τα άδεια μπουκάλια είναι το καλύτερο "καταφύγιο" για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια σας. Αναζητήστε λαμπάκια που λειτουργούν με μπαταρία ώστε να μην περιορίζονται οι θέσεις που μπορείτε να στολίσετε τα μπουκάλια.

Φωτογραφία: design-decor-staging.com

Επιμέλεια: Ιωάννα Παυλοπούλου

http://www.design-district.gr/

   
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ