2012-12-16 19:47:23
Φωτογραφία για Πρώτος στόχος το κύπελλο
Στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε ο Παναγιωτούδης και τόνισε πώς ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Αρχικά σχολίασε τη δική του παρουσία στο ματς με τον Αιγινιακό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που με χρησιμοποίησε ο προπονητής μου έστω και για τριάντα πέντε λεπτά. Και η χαρά διπλασιάστηκε με τη νίκη. Ημασταν πολύ καλά, παίξαμε σοβαρά, όπως πρέπει να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι, τώρα πρέπει να παίξουμε σοβαρά και στον επαναληπτικό για να προκριθούμε».

Για τον θεσμό του κυπέλλου:  «Εχουμε στόχους ... και το πρωτάθλημα να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε να πάρουμε κάποια απόσταση από τους επόμενους για να μπούμε στα πλέι οφ με κάποια βαθμολογία, να κυνηγήσουμε τον Ολυμπιακό αλλά το Κύπελλο είναι ο βασικός μας στόχος πιστεύω. Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο μακριά και γιατί όχι να το κατακτήσουμε».

Για το ματς με τον ΠΑΣ:  «Τώρα πιστεύω θα παίξουμε δυνατά με τα Γιάννινα, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, θα είναι πολύτιμοι για εμάς να κλείσουμε με νίκη τη χρονιά
. Μπορούσαμε σε κάποια παιχνίδια να παίξουμε πιο σοβαρά, πιο δυνατά να πάρουμε τους βαθμούς τους οποίους χάσαμε. Στα ντέρμπι πιστεύω πήγαμε καλά, μόνο στον Παναθηναϊκό που δεν παίξαμε τόσο σοβαρά. Θα προσπαθήσουμε στο δεύτερο γύρο να πάρουμε όσα περισσότερα παιχνίδια να πάρουμε αυτή τη διαφορά που θέλουμε».

Για την δυναμική του ΠΑΣ: «Τον έχω παρατηρήσει σε κάποιους αγώνες που έχω δει, πιστεύω είναι καλή ομάδα, δυνατή και τώρα θέλω να πιστεύω να μην έχει κακές καιρικές συνθήκες γιατί το γήπεδό τους δεν είναι τόσο καλό. Δε μας βοηθάει να είναι κακό το γήπεδο, άμα είναι καλό και παίξουμε δυνατά και σοβαρά πιστεύω θα το πάρουμε το παιχνίδι», ολοκλήρωσε ο νεαρός μέσος του «Δικεφάλου».  
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ