2012-12-17 22:54:17
Φωτογραφία για «ΔΙΑΖΥΓΙΟ»... EXPRESS ΜΕ ΚΙΤΣΕΝ Ο ΠΑΟ!
Η ώρα έφτασε για τον Ντέργουιν Κίτσεν… Όχι για να παίξει το μεγάλο αστέρι, όπως τον παρουσίαζαν, που θα... τρομοκρατούσε τον Ολυμπιακό, αλλά για να την... "κάνει" από τους "πράσινους"!

Οσο κι αν προσπάθησε ο Παναθηναϊκός, όσο κι αν ήθελε ο Πεδουλάκης να τον διατηρήσει στο ρόστερ, τελικά, αυτό δεν είναι εφικτό, καθώς ο Κίτσεν δεν βοήθησε τον εαυτό του, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sentragoal.gr".

* Η αρχική ιδέα πάντως ήταν να βοηθήσει αυτός το "τρίφύλλι", αλλά Η ουσία είναι ότι για πρώτη φορά επιβεβαιώνεται από τους «πράσινους» η σκέψη για «διαζύγιο», με την προοπτική δηλαδή να παραχωρηθεί στο εξωτερικό με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Η Καντού πιέζει για την απόκτησή του, μάλιστα έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ίδιο τον παίκτη και όλα δείχνουν ότι μέσα στης επόμενες ώρες θα πάρει το «πράσινο φως» από τον Παναθηναϊκό και θα αναχωρήσει για την Ιταλία.


Δεν μπορούν βέβαια να κάνουν και αλλιώς αφού ο Κίτσεν έχει συμβόλαιο για δύο χρόνια και μετά το τέλος της σεζόν θα μπορεί να επιστρέψει, κάνοντας βεβαίως χρήση του συμβολαίου που έχει υπογράψει Με την επικείμενη αποχώρησή του ο Καπόνο θα πάρει οριστικά και αμετάκλητα θέση και στην Basket League ΟΠΑΠ, καθώς μέχρι τώρα οι «πράσινοι» δεν έχουν κάνει την αλλαγή για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Από `κει και πέρα ανοικτό είναι το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ψηλού προκειμένου να καλυφθεί το κενό που αφήνει ο τραυματισμός του Σχορτσανίτη.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει μια σκέψη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, για την απόκτηση παίκτη με μηνιαίο ή διμηνιαίο συμβόλαιο, αλλά προς το παρόν αυτή η ιδέα δεν έχει πολλούς υποστηρικτές. Δεν αποκλείεται τα δεδομένα να αλλάξουν, αν διαπιστωθεί πως ο Σχορτσανίτης δεν είναι σε θέση να επιστρέψει μετά το πρώτο 20ήμερο…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ