2012-12-21 10:55:02
Φωτογραφία για Ρωσία: Πάρτι για… λίγους- κι εύπορους, για την Ημέρα της Αποκάλυψης [video]
Το τέλος του κόσμου… καταφθάνει σε λίγες ώρες, στη Ρωσία όμως ετοιμάζουν ένα ξέφρενο πάρτι. Για λίγους κι «εκλεκτούς» σε ένα καταφύγιο όπου μπορεί κανείς να διασκεδάσει μέχρι την  Αποκάλυψη.

Το σοβιετικό καταφύγιο χτίσθηκε το 1942 και βρίσκεται 56 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης, στην κεντρική Μόσχα. Μετά τον Ψυχρό Πόλεμο λειτουργούσε ως τουριστικός προορισμός και μουσείο. Μπορεί να χωρέσει έως και 300 ανθρώπους κι εκεί θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη γιορτή για την υποδοχή της 21ης Δεκεμβρίου.

Από απόψε το βράδυ, στις 11 μμ, έως τις 2 το ξημέρωμα του Σαββάτου, οι συμμετέχοντες στο πάρτι θα παραμείνουν στο καταφύγιο. Δεν θα βγουν καθόλου ούτε στις 10 το πρωί της Παρασκευής όταν και, σύμφωνα με τους Μάγια, η Υφήλιος θα ζήσει την Αποκάλυψη. Τα εισιτήρια πωλήθηκαν αρχικά στην τιμή των 1620 δολαρίων, ενώ όπως οι Moscow Times αποκαλύπτουν την τελευταία εβδομάδα οι τιμές τους εκτοξεύθηκαν στα ύψη με το καθένα από αυτά να φθάνει τις 16000 δολάρια.

«Πολλοί άνθρωποι θα ένιωθαν πολύ πιο ήρεμοι εάν περνούσαν αυτή την κρίσιμη ημέρα απολαμβάνοντας πλήρη άνεση και ασφάλεια» δηλώνει ο Alexi Pavlovsky, ξεναγός στο Bunker-42.

Στο πάρτι τα παιδιά θα μπορούν να δουν κινούμενα σχέδια, οι μεγάλοι ταινίες αλλά και να παρακολουθήσουν διαλέξεις και να ξεναγηθούν στους χώρους του καταφυγίου. Θα υπάρξουν μάλιστα ζωντανές συνδέσεις με καταφύγια από άλλες χώρες.
exelixeis.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ