2012-12-21 12:05:48
Φωτογραφία για ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΕΒΕΡΤΟΝ Ο ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ, ΑΛΛΑ...
Στη λίστα της Έβερτον βρίσκεται ο Γιάννης Φετφατζίδης σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των «ζαχαρωτών», με τη βρετανική ιστοσελίδα «bleacher report» να αναφέρει ότι ο ερυθρόλευκος μέσος βρίσκεται στη λίστα των εκλεκτών Ο προπονητής της Έβερτον, Ντέβιντ Μόγιες, εξάλλου είχε παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια των ερυθρόλευκων πέρυσι λόγω του ενδιαφέροντος για τον Κέβιν Μιραλάς, αλλά όπως φαίνεται μία θέση στο μπλοκάκι του κατέλαβε και ο «Φέτφα». Μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού συνεργαζόταν πολύ καλά πέρυσι με τον νυν παίκτη της αγγλικής ομάδας, ενώ προσθέτουν πως μυστηριωδώς δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν.

Το γεγονός αυτό μάλιστα, όπως υποστηρίζουν, θα μπορούσε να κάνει ακόμα πιο προσιτή την τιμή του, τη στιγμή που επικαλούμενοι τα ελληνικά δημοσιεύματα, τονίζουν ότι πρόκειται να παραχωρηθεί δανεικός.

Ωστόσο, στον Θρύλο έχουν σκοπό να κρατήσουν τον Φετφατζίδη και να του δώσουν ευκαιρίες και μάλιστα, σύμφωνα με τον "Γαύρο", «παγώνει» το θέμα δανεισμού του.

Είναι ξεκάθαρο, ότι Ολυμπιακός περιμένει πολλά από τον παίκτη και θέλει να του δώσει ευκαιρίες...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συνελήφθη ο Καρούζος!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συνελήφθη ο Καρούζος!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ