2012-12-21 17:58:01
Φωτογραφία για ΠΟΛΕΜΟΣ
Μας κύριξαν τον πόλεμο

Χρόνια τώρα η κυβέρνηση έχει περάσει στην παρανομία. Έχει κυριολεκτικά ξεσκίσει το σύνταγμα και κάθε έννοια δικαίου, αποκαλύπτοντας το πραγματικό της πρόσωπο. Πίσω από την μάσκα της δημοκρατίας, υπάρχει το πρόσωπο του φασίστα. Δεν έχει καμιά σημασία αν ο φασισμός δεν εκφράζεται ακόμα με τα όπλα, αλλά με το χρήμα. Είναι ένας οικονομικός φασισμός.

Ένα εξόφθαλμο παράδειγμα, είναι το χαράτσι, που είναι εκτός λογικής και αντισυνταγματικό. Πολίτες που προσέφυγαν στη δικαιοσύνη δικαιώθηκαν και κέρδισαν μια απόφαση που απαγορεύει την είσπραξη του από τη ΔΕΗ.

Ο κύριος Στουρνάρας όμως, που είναι και πατριώτης όπως λέει, έγραψε κανονικά την δικαιοσύνη και αποφάσισε μόνος του να συναιχιστεί η παρανομία μιας κυβέρνησης που μόνο σκοπό έχει την εξόντωση των πολιτών, για την ευημερία των τοκογλύφων.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Όλοι αυτοί οι «σωτήρες» μας λένε πως η χώρα δέχεται επίθεση, πως είμαστε σε πόλεμο και άλλα τέτοια όμορφα. Και ρωτάω εγώ ο αφελής. Από πότε μια κυβέρνηση που είναι σε πόλεμο, εξοντώνει τους πολίτες και υπηρετεί τον εχθρό?


Μας λένε ακόμα πως είναι πατριώτες και πως αν είμαστε και εμείς πατριώτες πρέπει να πληρώσουμε για να σώσουμε τη χώρα. Πολύ ωραία. Μόνο που υπάρχουν απορίες που δεν απαντά κανείς. Όλοι αυτοί που θέλουν να μας σώσουν, έχουν πολλά πολλά εκατομμύρια σε διάφορες τράπεζες. Έχουν κυκλοφορήσει οι λίστες με τα εκατομμύρια και δεν χρειάζεται τώρα να πούμε ονόματα και ποσά. Είναι όλοι αυτοί οι «σωτήρες» που βγαίνουν στα κανάλια και μας λένε να ζήσουμε με 300 ευρώ το μήνα, πληρώνοντας 1000 το μήνα για να σώσουμε τη χώρα. Μάλιστα με το νέο φοροληστρικό νομοσχέδιο, ακόμα και όσοι δεν έχουν καθόλου εισόδημα, θα πρέπει και αυτοί να πληρώσουν 1200 ευρώ.

Στην πραγματικότητα μιλάμε για παράνοια και δεν θα έπρεπε καθόλου να ασχοληθούμε. Για χάρη του πατριώτη Στουρνάρα ‘όμως, ας μπούμε στην παράνοια για να θέσουμε ένα απλό ερώτημα.

Αν κύριε Στουρνάρα είστε πατριώτης, εσείς και οι υπόλοιποι σωτήρες, γιατί δεν προσφέρεται την τεράστια περιουσία σας, που ένας θεός και ένας διάβολος ξέρει πως την αποκτήσατε, στην πατρίδα και να ζήσετε και εσείς με 300 ευρώ τον μήνα, ώστε να δώσετε το καλό παράδειγμα και σε εμάς που δεν είμαστε πατριώτες?

Μια απλή ερώτηση κάνω κύριε Στουρνάρα μας. Μπορείτε να μας απαντήσετε? Η μήπως δεν σας αφήνει ο φίλος σας ο Σόιμπλε?

Μάλιστα πρέπει να σας πω κύριε υπουργέ των οικονομικών, πως σε ερώτηση του κυρίου Χατζινικολάου, αν εσείς μπορείτε να ζήσετε με 500 ευρώ, απαντήσατε, όχι βέβαια.

Τότε κύριε Στουρνάρα, πως το απαιτείτε από τους άλλους? Ποιος είστε εσείς? Είστε κάτι περισσότερο από όλους εμάς? Το σύνταγμα αν δεν κάνω λάθος, λέει πως όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι ίσοι. Δεν λέει πως είναι ίσοι, εκτός από τον Στουρνάρα, η το λέει?

Για αυτό κύριε υπουργέ, μεγάλε πατριώτη, δώσε την τεράστια περιουσία σου, εσύ και οι άλλοι πατριώτες που θέλουν να με σώσουν, μη χάνετε τις λίστες με αυτούς που έκρυψαν τα λεφτά τους σε τράπεζες του εξωτερικού και μετά θα μπορείς να μιλάς για πατρίδα. Εκτός και αν πατρίδα σου είναι η χώρα των τοκογλύφων, οπότε αλλάζει το πράγμα, αλλά πες το μας να το ξέρουμε.

Θέλω ακόμα να σου πω υπουργέ μου, πως ανατρίχιασα που ο Σόιμπλε σου έδωσε τα εύσημα για την δουλειά σου. Μάλλον και ο Σόιμπλε είναι πατριώτης και δεν το ήξερα. Ίσως αν εσείς οι πατριώτες μαζί με τα παπαγαλάκια σας τους δημοσιογράφους, που τους πληρώνετε με χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα για να αναμασάνε τα ψέματα σας, δώσετε τις περιουσίες σας για να σωθεί η χώρα, ίσως χαρεί περισσότερο και ο Σόιμπλε. Πατριώτης άλλωστε και αυτός.

Και κάτι τελευταίο υπουργέ μου, σκέφτηκες τι θα γίνει, αν οι πολίτες πάψουν να κάνουν υπομονή, αν σταματήσουν να ακούνε τα ψέματα και τους τοκογλυφικούς εκβιασμούς σας, και αρπάξουν δίκανα, καδρόνα, πέτρες και ότι άλλο βρούνε και σας πάρουν όλους εσάς τους σωτήρες στο κατόπι?

Τι να πω, ίσως σας σώσει ο πατριώτης Σόιμπλε που τόσο αγαπάτε.

Καλά χριστούγεννα….     
χ.λ.
anarxikostrapezitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ