2012-12-22 23:08:03
Φωτογραφία για Άθλιες συνθήκες διαβίωσης των οπλιτών μέσα στο Δ' Σώμα Στρατού
Οπως και πολλα αγορια στην ηληκια μου ετσι και γω αποφασισα να εκπληρωσω τις στρατιωτικες μου υποχρεωσεις στον ελληνικο στρατο και κατεληξα να υπηρετω στο δ' σωμα στρατου στη Ξανθη.

Ολα πηγαιναν καλα μεχρι που ηργε ο χειμωνας και ξεκινησε το κρυο.με εντολη του στρατοπεδαρχη οι μοναδες μαζευτηκαν σε 2 κτηρια για να υπαρχει οικονομια καυσιμου ωστε να μπορουμε ολοι να ζεστενομαστε τον χειμωνα με αποτελεσμα μεσα στο κτηριο να ειμαστε ο ενας πανω στον αλλον. Αλλα το θεμα ειναι πως τα καλοριφερ αναβουνε μονο 8 με 10 το βραδυ και 4 με 5μησι το πρωι με αποτελεσμα οπως ειναι λογικο το κτηριο που μπαζει απο παντου να μην μπορει να ζεσταθει και ολοι να ειμαστε αρρωστοι και να τρεμουμε απο το κρυο.

Το τραγελαφικο στην ολη υποθεση ειναι οτι οταν παμε να κανουμε παραπονα οτι κρυωνουμε μας απαντουν πως δεν εχει πολυ κρυο και οτι μπορουμε να αντεξουμε αλλα οι κυριοι στα γραφεια τους δεν σβηνουν λεπτο τα καλοριφερ και τα κλιματιστικα οποτε ουσιαστικα μας κοροιδευουν.

Ξερω πως δεν προκειται να γινει κατι γιατι αυτη ειναι η μοιρα του απλου στρατιωτη αλλα παντα πρεπει να μαχομαστε για το καλυτερο...

Ισως μια αναρτηση στο διαδικτυο ταρακουνησει καποιους που θελουν να παιζουν με την υγεια μας Ενας πιστος και φιλοτιμος στρατιωτης...

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μαζί από την σουίτα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μαζί από την σουίτα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ