2012-12-23 20:30:28
Φωτογραφία για Η Φενέρ αφήνει τον Μπατίστ!
Ενώ ο Παναθηναϊκός εξετάζει την απόκτηση ενός ψηλού, η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ σκέφτεται την αποδέσμευση του Μάικ Μπατίστ προς όφελος όσων ομάδων μπορούν να τον αντέξουν οικονομικώς.

Ο 35χρονος Αμερικανός δε δικαιολογεί το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του και τουρκικά δημοσιεύματα (π.χ. trendbasket.net) αναφέρουν πως οι αρκετά μέτριες εμφανίσεις του δεν αποκλείεται να μεταφραστούν σε λύση της συνεργασίας.

Ήδη ο Ρίτσαρντ Χέντριξ, ο οποίος δεν χώρεσε στα μελλοντικά πλάνα της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, φέρεται να τοποθετήθηκε ψηλά στη λίστα των υποψηφίων αντικαταστατών του.

Αν όντως υπάρξει πρόωρο διαζύγιο με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, δεν θα πρέπει να αποτελεί μοναδικό ερωτηματικό ποιος θα τον αντικαταστήσει, αλλά και πού θα πάει ο ίδιος. H ατάκα του «ίσως με δείτε ξανά, ίσως όχι. Αλλά πιστεύω μέσα απ' την καρδιά μου πως αργά ή γρήγορα οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν!» ακόμα αντηχεί στο Ο.Α.Κ.Α Βεβαίως, οι δυσκολίες είναι ουκ ολίγες. Αφενός το βαρύ συμβόλαιό του (η ετήσια αμοιβή του ήταν €1.500.000...), αφετέρου οι άκρως τεταμένες σχέσεις της Κ.Α.Ε. με τον ατζέντη του, Νίκο Λώτσο, δε δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις, αλλά η δεδομένη πρόθεση του Αμερικανού να επιστρέψει στην Αθήνα μπορούν να τα κάνουν όλα στην άκρη. Ίδωμεν!

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ