2012-12-24 23:29:02
Φωτογραφία για Πώς να κάνεις κότσο - κόσμημα για το ρεβεγιόν!
Αναρωτιέσαι πώς να χτενιστείς για το ρεβεγιόν και δεν θες να δώσεις έναν σκασμό λεφτά;

Το star.gr απευθύνθηκε στην κομμώτρια Δέσποινα Καλλού και σου παρουσιάζει πώς να κάνεις έναν κότσο - κόσμημα που θα τραβήξει τα βλέμματα!

Το σινιόν είναι από τα πιο γιορτινά και αριστοκρατικά χτενίσματα, με την μόδα να επιτάσσει φέτος είτε χαλαρούς κότσους στο ένα πλάι, είτε στριφογυριστούς στο κέντρο του κεφαλιού. Το ποιόν θα επιλέξεις εξαρτάται από το ρούχο σου, αφού ο δεύτερος «πάει» περισσότερο με πιο επίσημο ένδυμα.

Βήμα 1: κρέπαρε τα μαλλιά στην κορυφή για να δώσεις όγκο, κάνε μια χωρίστρα στη μέση και χτένισέ τα χαμηλά προς τα πίσω.

Βήμα 2: στρώσε τα μαλλιά με μια χτένα και ρίξε αρκετή λακ για καλό κράτημα. Προσοχή: να στρώνεις και τυχόν τριχούλες που «πετάνε» Βήμα 3: στριφογύρισετα μαλλιά σου σφιχτά για να δημιουργήσεις τον κότσο.

Βήμα 4: στερέωσετον κότσο με τσιμπιδάκια στο χρώμα των μαλλιών, είτε στο πλάι, είτε το κέντρο.

Βήμα 5: ψέκασε με λακ, άφησε μερικές τούφες να κρέμονται ώστε το μαλλί να μην φαίνεται κομμωτηρίου και στόλισε τον κότσο σου με κορδέλα, λουλούδια, αστέρια (must για τις γιορτές), στέκα με πέρλες ή ακόμα και... τιάρα (ανάλογα τα ρούχα που θα βάλεις).

Εxtra tip: για «ανάγλυφο» αποτέλεσμα, πριν στριφογυρίσεις τα μαλλιά σου για να φτιάξεις τον κότσο, κάνε διπλές πλεξίδες (μάθε πώς κάνοντας κλικ εδώ) και δημιούργησε τον με αυτές.
star.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Ρόι Κάρολ μίλησε για... όλα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Ρόι Κάρολ μίλησε για... όλα...
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ..
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ..
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ