2012-12-29 08:23:59
Φωτογραφία για Πρότειναν ξανά Τσάβες
Το όνομα του Κριστιάν Τσάβες επανέρχεται στο προσκήνιο του Ολυμπιακού, αφού ο παίκτης δεν υπολογίζεται από την Μπόκα Τζούνιορς και οι μάνατζέρ του τον πρότειναν στους «ερυθρόλευκους».

Μπορεί οι Πειραιώτες να έχουν ξεκαθαρίσει ότι πολύ δύσκολα θα προχωρήσουν σε άλλη προσθήκη, πέραν αυτής του Πίνο κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο ένας... παλιός γνώριμος επιστρέφει στην μεταγραφική τους ατζέντα.

Ο Τσάβες που απασχόλησε έντονα την ομάδα του μεγάλου λιμανιού το περασμένο καλοκαίρι χωρίς όμως να προχωρήσει η υπόθεσή του, ειδοποιήθηκε από τον νέο τεχνικό της Μπόκα, Κάρλος Μπιάνκι ότι δεν υπολογίζεται και ως εκ τούτου θα πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Οι εκπρόσωποι του μάλιστα δεν έχασαν την ευκαιρία να τον προτείνουν εκ νέου στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον «Γαύρο», τη στιγμή που τα οικονομικά δεδομένα για τον άσο της ομάδας του Μπουένος Άιρες είναι σίγουρα διαφορετικά από εκείνα του καλοκαιριού. Για τον παίκτη πάντως φέρονται να έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον από την Αργεντινή οι Ρασίνγκ Κλουμπ και Κίλμες, με τον παίκτη να δίνει προτεραιότητα ωστόσο όπως φαίνεται σε ομάδες εκτός της χώρας του.


Σε περίπτωση που θελήσουν πάντως οι «ερυθρόλευκοι» να δουν πιο... ζεστά την περίπτωση του Τσάβες, υπάρχει θέμα με τους ξένους παίκτες, αφού είναι καλυμμένες και οι πέντε θέσεις. Εξάλλου ακόμα και για την απόκτηση του Πίνο, θα πρέπει να αδειάσει μία θέση και γι' αυτό τον λόγο στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε συζητήσεις με την πλευρά του Ντιόγκο, ωστόσο για να προχωρήσει η περίπτωση του Τσάβες, πρέπει να αποχωρήσει ακόμα ένας «ξένος».
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ