2012-12-29 08:34:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Τον Δήμαρχο επισκέφθηκε ο Πρέσβης της Βενεζουέλας
Ο Πρέσβης της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, κ. Franklin R. Conzalez, επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής τον Δήμαρχο της Πάτρας, κ. Γιάννη Δημαρά. Στη συνάντηση παρών ήταν και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας, κ. Κώστας Μπουρδούλης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν τα νέα, δύσκολα οικονομικά δεδομένα στην Ελλάδα και στην Πάτρα ειδικότερα, αλλά και οι αντίστοιχες εξελίξεις στη Βενεζουέλα, ενώ ο Πρέσβης ήταν ενημερωμένος και για το θέμα της διαθεσιμότητας δημοτικών υπαλλήλων, αλλά και όλων των κυβερνητικών αποφάσεων, που αποδυναμώνουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, εκφράζοντας στον Δήμαρχο τη στήριξή του.

Στη συνέχεια ο κ. Conzalez και ο κ. Μπουρδούλης, κατέθεσαν στεφάνι, στον ανδριάντα του αγωνιστή από τη Βενεζουέλα Φρανσίσκο Ντε Μιράντα, στην πλατεία που φέρει το όνομα του στην Αγυιά, (μπροστά από το Στάδιο της Παναχαϊκής). Ο Φρανσίσκο Ντε Μιράντα, ήταν ο "πρόδρομος" των επαναστάσεων στη Λατινική Αμερική και "επέστρεψε" στην Ελλάδα με τη μορφή ανδριάντα, τον οποίον δώρισε η Πρεσβεία της Βενεζουέλας στο Δήμο της Πάτρας, τον Μάιο του 2010. Ο Μιράντα γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας και πέρασε όλη του τη ζωή στον αγώνα για την απελευθέρωση των λαών.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δάκρυσε ο Πετρόπουλος
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δάκρυσε ο Πετρόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ