2012-12-29 17:42:12
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΑΟΥΕΛ... ΠΡΩΤΗ ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΙ ΜΕ ΤΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ «9»
Τρεις με πέντε ημέρες εκτός δράσης θα αναγκαστεί να μείνει ο Τζος Πάουελ. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο.

Ο Πάουελ είχε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο πριν το παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ και στην πρώτη φάση του ματς με τους Βάσκους χτύπησε γόνατο με γόνατο με αντίπαλο του και οι πόνοι έγιναν πολύ πιο έντονοι με αποτέλεσμα ο 29χρονος φόργουορντ/σέντερ να έχει κακή απόδοση κόντρα στην ομάδα του Τάμπακ.

Μετά την επιστροφή των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος από την Ισπανία, ο Πάουελ έκανε μαγνητική, η οποία έδειξε πως υποφέρει από οστικό οίδημα και έτσι θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για τρεις με πέντε ημέρες.

Οι Πειραιώτες έκαναν το Σάββατο (29/12) προπόνηση και ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει του παιχνιδιού με τη Μπεσίκτας για τη δεύτερη αγωνιστική του TOP-16 την ερχόμενη Παρασκευή (4/1) στο ΣΕΦ. Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι έκανε την πρώτη του προπόνηση. Ο Γεωργιανός σέντερ επέλεξε και τον αριθμό της φανέλας που θα φοράει και αυτός θα είναι το "9".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ