2012-12-29 18:13:38
Φωτογραφία για Πάτρα: ΣΟΚ! Ίχνη βιασμού στη γυναίκα που βρέθηκε μαζί με το φίλο της δεμένη μέσα στο Ι.Χ. τους στα Σελλά
Η υπόθεση με το ζευγάρι που βρέθηκε δεμένο σε δασική έκταση στην περιοχή των Σελλών εξελίσσεται σε ένα ανατριχιαστικό θρίλερ.

Σύμφωνα με την Πελοπόννησο, ανεπίσημα στοιχεία θέλουν στην γυναίκα να εντοπίστηκαν ίχνη βιασμού τα οποία αποδίδονται πιθανότατα στους δράστες που επιτέθηκαν στο ζευγάρι.

Την περίεργη υπόθεση ερευνά τις τελευταίες ώρες η Ασφάλεια Πατρών. Από την στιγμή που ένα ζευγάρι βρέθηκε δεμένο σε δάσος της περιοχής των Σελλών.

Το ζευγάρι το πλησίασαν δύο άγνωστοι δράστες και με την απειλή όπλου τους ανάγκασαν να τους ακολουθήσουν σε δασική περιοχή, όπου και τους έκλεψαν. Στη συνέχεια τους έδεσαν για να μην μπορέσουν να αντιδράσουν. Η γυναίκα κατόρθωσε να λυθεί και την βρήκε σε κατάσταση πανικού θηροφύλακας που βρισκόταν στην περιοχή. Από εκείνη την ώρα η αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

11:24 Μια περίεργη υπόθεση ερευνά τις τελευταίες ώρες η Ασφάλεια Πατρών.


Σύμφωνα με όσα "αλίευσε" πριν από λίγο το  xespao.gr από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ, ένα ζευγάρι βρέθηκε δεμένο σε δάσος της περιοχής!

Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως το κίνητρο των ληστών ήταν η ληστεία, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει προς το παρόν επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Όλα συνέβησαν χθες κοντά στα μεσάνυχτα στο δρόμο που οδηγεί στα Σελλά. Ένας άνδρας και μια γυναίκα, ηλικίας 50 ετών, βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό τους, το οποίο ήταν σταθμευμένο.

Το ζευγάρι πλησίασαν ξαφνικά δύο άγνωστοι δράστες και με την απειλή όπλου τους ανάγκασαν να τους ακολουθήσουν σε δασώδη περιοχή, όπου και έκλεψαν, ό,τι είχαν πάνω τους. Στη συνέχεια τους έδεσαν για να μην μπορέσουν να αντιδράσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα κατάφερε να σπάσει τα δεσμά των δραστών και να ειδοποιήσει την αστυνομία.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ