2013-01-02 10:15:08
Φωτογραφία για ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟΥΕΛ ΚΑΙ... ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΙ
Από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο Τζος Πάουελ θα κριθεί η συμμετοχή του στον αγώνα της Παρασκευής με αντίπαλο την Μπεσίκτας για τη 2η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκας.

Ο Αμερικανός έχει ένα οστικό οίδημα στο δεξί του γόνατο, ακολουθεί θεραπεία και αν δεν ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του, το οποίο απαιτεί ξεκούραση, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του, από τη στιγμή που ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια (Μπαρτσελόνα, Σιένα, Μακάμπι, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και δύο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο πρωτάθλημα και στον τελικό του Κυπέλλου) και δεν θέλει να τον χάσει.

Εφόσον δεν είναι 100% έτοιμος, τη θέση του στη δωδεκάδα θα πάρει ο Γκιόργκι Σερμαντίνι (χωρίς να αποκλείεται να είναι αμφότεροι στην αποστολή και να μείνει εκτός ο Μαυροειδής ή ο Γκετσεβίτσιους).

Ο Γεωργιανός σέντερ από την πλευρά του μετρά λίγες μέρες στις προπονήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, αλλά είναι σε άριστη φυσική κατάσταση και μαθαίνει γρήγορα τα συστήματα της ομάδας.

Οι πρωταθλητές προπονήθηκαν και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, αφού οι υποχρεώσεις τους δεν σταματούν και η νίκη επί της Μπεσίκτας την Παρασκευή είναι αναγκαία μετά το στραβοπάτημα της πρεμιέρας κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ