2013-01-02 13:45:03
Φωτογραφία για Εορτασμός νέου έτους στο δήμο Λαγκαδά
Με μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η 1η του νέου έτους 2013 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά, όπου τελέστηκε Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του ...Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιωάννη. Στην επίσημη δοξολογία για το νέο έτος, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Αστέριος Σισκούδης, ο Πρόεδρος της ΥΚΠΑΑΠ Λαγκαδά κ. Δεργιανλής Στυλιανός, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α-βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γεώργιος Τουμπούλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Κυράνου, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Λαγκαδά κ. Μοσχίδης Αθανάσιος, ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης κ. Ασδρές, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής και πλήθος πιστών.

Με το πέρας της Δοξολογίας, ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα Δ.Σ. του Δημαρχείου Λαγκαδά, όπου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας υπό της ευλογίες του Μητροπολίτη μας.

Το πρωί της 31η Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Λαγκαδά παρευρέθηκε στην τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, ενώ τη εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι Βουλευτές Β' Θεσσαλονίκης κα. Σταυρούλα Ξουλίδου και κ. Αναστασιάδης Σάββας,ο Διοικητής της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού Ταξίαρχος κ. Δήμος Κλειτσίωτης, σύσσωμος ο κλήρος και το προσωπικό της Μητροπόλεως.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ