2013-01-05 14:33:47
Φωτογραφία για Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Φουστέρ
Το πρωτάθλημα ξαναρχίζει με τον Ολυμπιακό να φιλοδοξεί να ξεκινήσει στο 2013 με το "δεξί" και νίκη απέναντι στη Βέροια που θα του επιτρέψει να επεκτείνει το αήττητο σερί του που κρατά από την αρχή της σεζόν. Εκτός πλάνων ο Φουστέρ που υπέστη διάστρεμμα στην τελευταία προπόνηση.

Διακοπές τέλος και για τους ερυθρόλευκους οι οποίοι το απόγευμα της Κυριακής (19:30) υποδέχονται στο "Γ. Καραϊσκάκης" τη Βέροια και ευελπιστούν σε μια ακόμη νίκη που θα τους επιτρέψει να διευρύνουν το αήττητο σερί τους, ξεκινώντας παράλληλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο 2013.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών ολοκληρώθηκε με ένα απρόοπτο καθώς ο Νταβίντ Φουστέρ τραυματίστηκε στην προπόνηση του Σαββάτου και τέθηκε εκτός πλάνων του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για βαρύ διάστρεμμα (αρχικά υπήρξε ανησυχία για μεγαλύτερη ζημιά), το οποίο αναμένεται να κρατήσει τον παίκτη εκτός αγώνων για περίπου τρεις εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως ο Φουστέρ θα χάσει τα παιχνίδια με Βέροια, Λεβαδειακό, Καβάλα (για το κύπελλο) και ΠΑΣ Γιάννινα και ενδεχομένως και το ματς με τον Πανθρακικό στις 26/01.


Σημειώνεται πως ο Ισπανός μετέβη για εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Τα πλάνα 11άδας του Ζαρντίμ

Εκτός απροόπτου ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Καραϊσκάκης" τους: Μέγιερι, Τοροσίδη, Χολέμπας, Μανωλά, Κοντρέρας, Μοντέστο, Μανιάτη, Μασάντο, Φετφατζίδης, Τζεμπούρ και Μήτρογλου.

Διαρκείας και το Σάββατο

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι λόγο αυξημένης ζήτησης και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, MONO για αυτό το Σάββατο 05/01 θα συνεχιστεί η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας με ώρες 10:00 – 15:00, στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. (Είσοδος VIP).

Από Δευτέρα 7/1 θα συνεχιστεί η διάθεση καθημερινά 10:00 – 17:00. Τηλ. πληροφοριών: 210 48 00 901.

Πηγή: contra.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ